Starostlivosť o bábätko je vďaka Beaba jednoduchšia

25. jan'18
Starostlivosť o bábätko je vďaka Beaba jednoduchšia

Dnešní čerství rodičia majú oproti predchádzajúcim generáciám rodičov množstvo výhod. Medzi ne nepochybne patria aj produkty značky Beaba, ktoré síce uľahčujú rodičom starostlivosť o deti už niekoľko desaťročí, ale každý rok prichádzajú s novými nápadmi.

Prvý revolučný produkt značky Beaba uzrel svetlo sveta už v roku 1989. Prvý parný varič a mixér Babycook sa však odvtedy zmenil, no stále je to ikonický kuchynský robot, ktorý si chvália mamičky a oteckovia po celom svete. K variču Babycook od toho času pribudli mnohé nové produkty, ktoré spĺňajú aj tie najprísnejšie kritériá kvality a zároveň sú pekným doplnkom do domácnosti.

Všetko pre bábätká

Pri prvotnom návrhu nového produktu myslia dizajnéri na potreby detičiek a ich rodičov. Aj preto sú výrobky z dielne tohto výrobcu také jednoduché na použitie, zároveň šetria čas a neobsahujú žiadne škodlivé látky. Zdravie detí je predsa na prvom mieste, takže aj všetky príbory pre malé detičky majú oblé tvary, sú mäkké a vôbec nevadí, keď do nich dieťatko zahryzne. Nemusíte sa báť toho, že množstvo výrobkov sa odzrkadlí na nižšej kvalite.

Detský podbradník Beaba

Jednoduchá príprava jedál

A nie hocijakých. Máme na mysli zdravé kaše, či už zeleninové alebo ovocné, ktoré pri varení nestrácajú žiadne vitamíny. Zdravá príprava jedla na pare nezaberie viac ako 15 minút. Varič sa dokonca sám vypína a na mixovanie takto uvareného jedla nepotrebujete žiadny ďalší mixér. Všetko zvládnete vďaka multifunkčnému robotu Babycook. Kompaktný varič a mixér v jednom vás uistí v tom, čo vaše deti papajú. Akokoľvek sú kupované výživy a kaše chutné, nikdy si nemôžete byť na stopercent istí, čo vaše deti papajú. Ale s týmto robotom od Beaba áno.

Parný varič Beaba

Pokojný spánok a relax

Amanda Corney, jedna z dizajnérov značky Beaba, hovorí, že táto profesia umožňuje spojiť v jednom produkte niečo estetické, funkčné, ergonomické a šikovné. Aj preto sú výrobky značky zároveň perfektnými dekoráciami. Detské lampičky predstavujú krásny dizajnový kúsok, ktorý tiež pomôže vašim deťom zaspať, ale vďaka dvom intenzitám svietenia si pri svetle z lampy môžu čítať.

Pekným doplnkom je aj zvlhčovač vzduchu, ale takisto aj detské monitory. Netreba zabúdať ani na ergonomicky tvarované ležadlá pre bábätká, ktoré môžete používať vďaka podložke dlhší čas. A to sme vymenovali len pár produktov, ktoré určite ocenia všetci rodičia, ale aj starí rodičia či starší súrodenci. Beaba jednoducho myslí na pohodlie celej rodiny.

Detské kreslo Beaba

Značka Beaba je ako stvorená pre moderných rodičov, ktorí chcú pre deti to najlepšie, no zároveň si potrpia na pekné veci. Široká ponuka produktov vám do domácnosti prinesie nielen revolučný parný varič Babycook, ale aj pomôcky na kúpanie, kŕmenie, prebaľovanie či spánok. Starostlivosť o deti bude vďaka tejto značke ešte väčším potešením.

Značka Beaba

Chceš mať prehľad o všetkých novinkách?
Zaregistruj sa do newslettera a budeš dostávať vždy nové informácie o zľavách a produktoch.