Trendy mama súčasnosti: Chiara Ferragni

16. júl'19
Trendy mama súčasnosti: Chiara Ferragni

Jej minuloročná svadba zatienila aj kráľovský sobáš princa Harryho a Meghan Markle. Na Instagrame sa môže popýšiť takmer 17 miliónmi sledovateľov. Miesto v prvom rade jej patrí na každej módnej prehliadke, na ktorú sa rozhodne prísť. Na prvom mieste v jej živote je však jej manžel a syn Leone, ktorý v marci oslávil jeden rok. Kto vlastne je Chiara Ferragni a prečo ju všetci tak milujú?

Najväčšou inšpiráciou dnes už ani zďaleka nie sú iba herečky, speváčky či moderátorky. Prvé miesto najmä vďaka rozmachu sociálnych sietí patrí módnym blogerkám, ktoré si zarábajú tým, čo ich baví. Jednou z takých inšpirácií je bezpochyby aj talianska blogerka Chiara Ferragni, ktorú vďaka jej blogu The Blonde Salad pozná celý svet.

Za všetkým hľadaj drinu

32-ročná temperamentná Talianka žijúca striedavo v L.A. a Miláne sa nestala slávnou zo dňa na deň. Prvý článok na jej blogu The Blonde Salad uzrel svetlo sveta v roku 2009, teda pred desiatimi rokmi. Usilovná Chiara odvtedy ani na sekundu nezaháľala a tvrdá práca sa jej veru vyplatila. Dnes je z Chiary úspešná podnikateľka, ktorá vlastní módnu značku a spolupracuje tiež s mnohými inými návrhármi a módnymi domami. A to všetko stíha popri výchove syna, ktorého berie takmer všade so sebou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

Cesta za šťastím

Chiara, najstaršia z troch sestier, bola vždy obklopená veľkou rodinou a nikdy sa nebála priznať, že jedného dňa si chce založiť vlastnú rodinu. Jej sen sa začal premieňať na realitu v roku 2016, kedy začala randiť so známym talianskym raperom. Po pár mesiacoch ju Fedez, vlastným menom Federico Leonardo Lucia, požiadal o ruku vo veľkom štýle - na vlastnom koncerte pred očami tisícok ľudí. Z Chiary a Fedeza sa stal okamžite jeden z najobľúbenejších párov Talianska a všetci fanúšikovia už netrpezlivo čakali na svadbu. Vedeli totiž, že tá bude naozaj veľkolepá.

Nedočkaví sledovatelia však na senzáciu okolo Chiary a jej snúbenca nemuseli čakať až do svadby. Veľké prekvapenie prišlo iba pár mesiacov po zasnúbení - Chiara na svojom instagramovom účte oznámila, že už 5 mesiacov pod srdcom nosí bábätko. Zároveň však priznala, že jej cesta k otehotneniu nebola až taká ružová, ako by sa mohlo zdať. Nezainteresovaný fanúšik by pri pohľade na šťastnú dvojicu mohol nadobudnúť pocit, že úspešným ľuďom pri nohách leží celý svet.

Chiara však bez okolkov priznala, že už rok pred otehotnením ju trápila nepravidelná menštruácia a keď sa v auguste 2017 opäť nedostavila, spočiatku tomu neprikladala veľký význam. S Fedezom sa však už nejaký ten piatok o bábätko pokúšali, a tak sa rozhodli skúsiť šťastie a urobili si tehotenský test. Ten bol na ich obrovské prekvapenie a radosť pozitívny. Chiara, ktorá každý deň svojho života zdieľa so sledovateľmi na instagrame, sa ale rozhodla nechať si túto krásnu správu chvíľu pre seba a do sveta ju vypustila až po piatich mesiacoch. No a o niekoľko mesiacov neskôr sa na svetlo sveta vypýtal jej prvorodený synček, ktorý dostal meno Leone Lucia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

Extravagantná mama

Práve toto spojenie mnohým pri pohľade na Chiaru napadne. Pravdou však je, že blogerka a influencerka je v prvom rade sama sebou. V jej šatníku je jasne prítomný taliansky temperament, a práve ten je pre mnohé ženy inšpiráciou. Chiara sa módnymi trendami nielen riadi - ona ich udáva. Jej šatník sa po pôrode vôbec nezmenil, stále v ňom nájdete extravagantné kúsky z latexu, kože či umelej kožušiny, ale aj dievčensky romantické šaty a tínedžersky pôsobiace sukne. Chýbať v ňom nesmú pohodlné tepláky a mikiny, džínsy a nohavice najrôznejších strihov i farieb a doplnky od výmyslu sveta.

Chiara sa nebojí farieb a vzorov a bez obáv ich medzi sebou kombinuje. Do skupiny minimalistov by ste ju zaradili iba veľmi ťažko. Bez pochyby je však Chiara módny chameleón a svoj outfit vždy prispôsobí akcii, na ktorej sa objaví. Módne trendy, ktorými je obklopená, už spoznáva aj jej synček Leo. Ten často svojím outfitom ladí s rodičmi a ak to tak náhodou nie je, môžete sa spoľahnúť na to, že bude aj v svojom útlom veku oblečený podľa najnovších módnych trendov. Najdôležitejšie je však to, že má milujúcich rodičov, ktorí s ním trávia každú voľnú chvíľu.

Chiara Ferragni je pre mnohých stále iba tínedžerka, ktorá sa na sociálnej sieti predvádza svojimi outfitmi. Treba však uznať, že všetko, čo má, dosiahla sama poctivou prácou a teraz už len zbiera svoju úrodu.

Foto: Instagram @chiaraferragni

Chceš mať prehľad o všetkých novinkách?
Zaregistruj sa do newslettera a budeš dostávať vždy nové informácie o zľavách a produktoch.