Trendy mama v plavkách: v tomto na pláži zažiarite

09. júl'19
Trendy mama v plavkách: v tomto na pláži zažiarite

Plavky. Niektoré maminy sa pri tomto slove rozžiaria a okamžite si predstavia vysnívanú letnú dovolenku alebo aspoň víkend pri bazéne. Iné zaleje pot pri predstave toho, že sa musia opäť obliecť do plaviek. Nezáleží na tom, do ktorej kategórie sa zaradíte vy - my vieme, v čom na pláži zaručene zažiarite.

Väčšie bruško

Trápia vás prebytočné kilá alebo sa v plavkách jednoducho necítite práve najpríjemnejšie? Nie každá mamička má to šťastie, že vyzerá ako modelka, no aj napriek tomu si chce leto užiť naplno. Pomocnú ruku vám v prípade väčšieho bruška podajú bikiny s nohavičkami s vyšším pásom. Tie zakryjú bruško a zároveň vám vyčarujú krásny úzky pás. Vôbec sa pritom nemusíte báť, že v takých plavkách budete pôsobiť ako z doby minulej - plavky s vysokým pásom s retro nádychom sú v súčasnosti veľmi trendy.

Vysoke nohavicky plavky

Menšie prsia

Možno vám menšie prsia nadelila príroda, možno sa o to počas dojčenia postarali vaše deti. Plavky však dokážu naozaj divy - stačí iba nájsť ten správny strih. V prípade menších pŕs siahnite po klasických trojuholníkových bikinách, ktoré vášmu hrudníku dodajú objem. Rovnakej úlohy sa zhostia aj plavky bez ramienok - takisto vám opticky pridajú pár centimetrov a zároveň sa postarajú o pekné opálenie bez nežiaducich bielych miest, ktorých sa slnko cez plavky nedotklo.

Plavky male prsia

Väčšie prsia

Menšie prsia opticky zväčšia trojuholníkové plavky, väčšiemu poprsiu zase dodajú potrebnú podporu plavky so zapínaním okolo krku. Zabudnite na plavky s tenkými ramienkami pripomínajúcimi špagety - tie sa vám budú akurát tak nepríjemne zarezávať do krku a vy budete mať potrebu neustále si ich uťahovať. Vašou voľbou číslo jeden sú preto širšie ramienka, ktoré vaše prsia pozdvihnú. Ľutovať nebudete ani kúpu plaviek s vrchnými dielom, ktorý sa nápadne podobá na klasickú podprsenku s kosticami.

Plavky vacsie prsia

Oblé krivky

Máte pocit, že vaša postava nie je dokonalá? Pár kíl navyše zakryjú monokiny, teda celé plavky, ktoré sú momentálne na vrchole svojej popularity. Celé plavky vám vyčarujú krásnu postavu a ak zvolíte ten správny strih, môžu vám opticky predĺžiť nohy, zväčšiť objem hrudníka či zúžiť pás. Stavte na plavky so vzormi, ktoré zaujmú viac než krivky, ktoré sa snažíte stoj čo stoj ukryť a vyhrajte sa tiež s tvarom košíkov a odhaleným chrbtom. Celé plavky dodávajú ženám sebavedomie, tak prečo ho vďaka nim nenájdete aj vy?

Cele plavky

Pre akčné hrdinky

Patríte k maminám, ktoré ani na dovolenke neobsedia na jednom mieste a musia sa neustále hýbať? Akékoľvek vodné športy však dajú zabrať nielen vám, ale aj plavkám. Všetky akčné matky sa potešia vrchnému dielu plaviek, ktorý pripomína športovú či bralette podprsenku. Tá poskytne vašim prsiam dostatok podpory aj počas rôznych akčných pohybov. Nemusíte sa tak viac obávať toho, že vaše plavky odhalia viac, než by ste si priali a zároveň takýto športový vrchný diel plaviek trochu odbremení aj vašu chrbticu.

Sportove plavky

Užite si toto leto naplno s plavkami, ktoré vám padnú ako uliate - môžete sa spoľahnúť na to, že také naozaj existujú. Prajeme vám krásne leto prežité v kruhu rodiny!

Chceš mať prehľad o všetkých novinkách?
Zaregistruj sa do newslettera a budeš dostávať vždy nové informácie o zľavách a produktoch.