Kód: BE912486 Kategória: Dojčenské lehátka
112,80 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Dojčenské ležadlo Beaba je vhodné pre detičky už od narodenia, no vďaka svojmu evolučnému riešeniu ho s radosťou využijú aj staršie deti. Ležadlo má intuitívny systém skladania a rozkladania, ktorý sa podobá na dáždnik. Vďaka svojmu kompaktnému tvaru je ako stvorené na cestovanie a nezaberá vám veľa miesta ani doma. Nohy ležadla sú široko rozmiestnené a poskytujú ležadlu veľmi dobrú stabilitu. Puzdro ležadla má praktické rúčky, za ktoré môžete ležadlo chytiť a bez problémov preniesť. Poťah ležadla sa dá prať v práčke na jemnom programe.

Maximálne pohodlie

Ležadlo Beaba je vyrobené z mäkkého materiálu a má aj vankúšik na ležanie pre bábätká. Ten je ergonomicky tvarovaný a má opierku na hlavičku. Detičky sa na tejto podložke cítia pohodlne a bezpečne. Ležadlo Beaba má trojbodový bezpečnostný pás, takže je maximálne bezpečné a malé bábätká sa z neho neskĺznu, ani keď sa hýbu. Vankúšik sa dá po čase vybrať a deti majú väčšiu voľnosť pohybu a už nepotrebujú opierku hlavičky. Vo vyššom veku sa dá odopnúť aj bezpečnostný pás a deti využívajú ležadlo ako pohodlné kreslo.

O Beaba

Francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • ležadlo pre deti Beaba
  • vankúšik pre bábätká
  • trojbodový bezpečnostný pás
  • intuitívny systém skladania
  • moderný francúzsky dizajn
  • kvalitný produkt značky Beaba
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodFrance
Rozmery64*74*60 cm
Rozmery balenia32*21*110 cm
PackageÁno
Hmotnosť2,2 kg
Farbašedá
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...