Do tepla aj do zimy s fusakmi Red Castle

09. feb'18
Do tepla aj do zimy s fusakmi Red Castle

Chýba vám, no najmä vášmu dieťatku poriadny fusak? Taký, ktorý by bol ako stvorený nielen do kočíka, ale aj na cestovanie či napríklad sánkovanie? Fusak je počas zimy nevyhnutnou súčasťou výbavy dieťatka, ale ten kvalitný vám určite poslúži aj v iných ročných obdobiach.

Fusak je taký malý zázrak, ktorý udrži dieťatko v teple a zároveň v pohodlí. Niekedy pred zimou neochránia ani nespočetné vrstvy oblečenia. Stačí však dieťatko uložiť do fusaku a zrazu niet po zime ani stopy. Kvalitné fusaky prežijú aj tuhé zimy a bez obáv môžete svoj malý poklad posadiť na sánky - fusak Red Castle nezdolá ani sneh a dokonca ani dážď.

Extra teplý fusak do kočíka

Fusak Performance Red Castle

Presne taký je fusak z radu Performance, ktorý zahreje dieťatko aj počas tuhej zimy. Je špeciálne navrhnutý pre potreby tých najmenších a je odolný voči vetru a dažďu, takže v ňom vášmu dieťatku nič nehrozí. Je to ikonický fusak, ktorý si okamžite zamiluje bábätko aj vy. Tento extra teplý fusak je vyplnený mäkkou vatou, vďaka ktorej sa v ňom deti cítia pohodlne a bez problémov v ňom aj zaspinkajú. Fusak má šnúrky a suchý zips, takže ho môžete upevniť do kočíka a tam pevne drží na svojom mieste.

Nepremokavý fusak pre novorodencov

Fusak Tenderness Red Castle

Nepremokavý detský fusak Tenderness je vďaka svojej prispôsobivej veľkosti vhodný pre detičky už od narodenia. Fusak pre novorodeniatka sa vám zíde najmä vtedy, ak máte termín pôrodu v zime alebo v chladnejšom období. Na prevoz z nemocnice je ako stvorený. Vďaka svojmu materiálu poskytuje fusak deťom ochranu pred všetkými nástrahami počasia a má aj kapucňu, takže chráni hlavičku bábätka. Šírka fusaku sa dá prispôsobiť šnúrkami a má jeden dlhý zips, ktorým ho môžete otvoriť doširoka a používať ho aj ako deku.

Fusak na všetky cesty

Fusak cestovný Red Castle

Tento fusak je ideálny na dlhé aj kratšie cesty s bábätkom, keďže je vhodný pre deti od 0 do 24 mesiacov. Dá sa prispôsobiť dĺžkou a aj zložiť na malú veľkosť - jednoducho ho zrolujete a uložíte do batožiny či do kufra auta. Fusak má po bokoch dva zipsy, vďaka ktorým sa doširoka rozopne a má takisto otvory na trojbodové a päťbodové bezpečnostné pásy. Bez problémov ho upevníte do kočíka a môžete vyraziť na výlet!

Fusaky Red Castle v našej ponuke sú ako stvorené do veľkej zimy, ale aj do prechodného obdobia. Využijete ich takmer počas celého roka, dokonca aj v lete, ak sa vyberiete napríklad do hôr. Fusaky značky Red Castle sú kvalitne prešívané, vyrobené sú z nepremokavých materiálov a ich výplň je mäkučká a teplá, takže deti sa cítia ako v bavlnke. Aj vy už teraz deťom závidíte to pohodlie?

Značka Red Castle

Chceš mať prehľad o všetkých novinkách?
Zaregistruj sa do newslettera a budeš dostávať vždy nové informácie o zľavách a produktoch.