Mama Kate: obyčajná mama so štipkou modrej krvi

09. máj'18
Mama Kate: obyčajná mama so štipkou modrej krvi

Vojvodkyňa Kate patrí zrejme medzi najsledovanejšie mamy spomedzi všetkých kráľovských rodín. Ani nie pred mesiacom sa stali s princom Williamom trojnásobnými rodičmi, krátko po tom zároveň oslávili 7. výročie sobáša a malá princezná Charlotte pred pár dňami oslávila svoje 3. narodeniny. To všetko sú len fakty, ale aká je Kate v skutočnosti matka?

Inšpiratívna, vždy upravená, usmiata, ale v prvom rade úplne obyčajná mama - aj takto jednoducho by sa dalo odpovedať na otázku, aká je vojvodkyňa Kate, teraz už mama troch detí. Mnohé mamičky z radu bežných smrteľníkov jej závidia, iné ju kritizujú, a to najmä kvôli tomu, ako vyzerala krátko po pôrode malého princa. Vysmiata a krásne nalíčená Kate len pár hodín po pôrode mávala davu zvedavcov a jedine vystupujúce bruško a malý uzlíček na rukách prezrádzal, že práve porodila.

V prvom rade mama

Kate nadobudla po sobáši s princom Williamom viacero úloh, no hneď po pôrode prvého princa Georga je vždy a všade v prvom rade mama. Počas každej akcie, nech je akokoľvek veľká a dôležitá, ju vidieť v prítomnosti detí. Aj napriek tomu, že George a Charlotte majú svoju španielsku pestúnku, na verejnosti je Kate stále v blízkosti svojich detí a venuje im každý pohľad či dotyk. Nevšíma si kamery, fotoaparáty ani novinárov, všetku svoju pozornosť venuje deťom. A inak to vraj nie je ani v súkromí.

Kate william louis

Neklamná reč tela

Reč tela oklame iba málokto a je viac než isté, že Kate by sa o to ani nesnažila. Aj vďaka nej teda môžeme vyčítať, aká je Catherine matka. Je viac než isté, že obaja rodičia sa deťom snažia čo najviac priblížiť a nepovyšujú sa nad nich. Berú ich ako rovnocenných členov rodiny a hoci domácnosť vedie Kate, o výchovu detí sa starajú obaja rovnako. Ani jeden z rodičov nemá problém zohnúť sa k deťom a prihovoriť sa im z rovnakej výšky a veľmi často ich berú na ruky a držia ich tak, aby mali deti slobodu pri objavovaní sveta.

Nákazlivý úsmev a spontánnosť

Kate je súčasťou kráľovskej rodiny a babičkou ich detí je samotná kráľovná Alžbeta II. To však nič nemení na fakte, že vojvodkyňa z Cambridgeu je aj počas významných udalostí, akou nepochybne je oslava narodenín kráľovnej, zábavnou mamou a teší sa z prítomnosti detí. Jej nákazlivé úsmevy s odhaleným zubami svedčia aj podľa expertov na reč tela a mimiku o spontánnej radosti. A vôbec nezáleží na tom, že sa na nich pozerá takmer celý svet a analyzuje každý pohyb. Kate je vždy sama sebou.

Kralovska rodina krst

Mama s modrou krvou

Nemožno popierať, že Kate to má v niektorých smeroch jednoduchšie. Je predsa váženou členkou kráľovskej rodiny a vychováva nástupníkov trónu, má všetko, čo si len zažiada a vždy vyzerá dokonalo. No to je zároveň náplň jej práce - cestovanie s manželom za pracovnými povinnosťami princa a vojvodkyne musí byť vyčerpávajúce aj napriek tomu, že kráľovský dvor je im vždy poruke. V konečnom dôsledku je však Kate obyčajná mama, William je obyčajný otec a ich teraz už tri deti sú presne také isté deti ako aj tie vaše.

Oblieka sa do toho najlepšieho, býva na zámku, zdobia ju najdrahšie šperky a aj bez oficiálneho titulu ju môžeme nazývať princeznou. Kate Middleton je však v prvom rade milujúca matka a výchovou sa vôbec nelíši od ostatných mamičiek. Menili by ste s Kate?

Chceš mať prehľad o všetkých novinkách?
Zaregistruj sa do newslettera a budeš dostávať vždy nové informácie o zľavách a produktoch.