Letný nórsky šalát s lososom

20. jún'19
Letný nórsky šalát s lososom

Vymeňte v lete ťažké vyprážané jedlá za ľahké šaláty, ktoré organizmus v horúcom počasí nezaťažujú. Chutný losos v spojení so sviežou uhorkou a sýtymi zemiakmi vytvárajú perfektnú harmóniu chutí, ktorú ešte viac pozdvihne výrazný kôpor.

Ingrediencie

  • 120 g uhorky
  • 60 g zemiakov
  • 30 g lososa
    kôpor
  • 1 čajová lyžička olivového oleja

Postup

Zemiaky ošúpte, umyte a nakrájajte na kocky veľké približne 1 cm. Lososa takisto nakrájajte na malé kúsky, no dôkladne skontrolujte, či sa v ňom ešte nenachádzajú kosti. Spolu so zemiakmi ho vložte do parného variča, dolejte vodu po úroveň 3 a nechajte variť. Medzičasom očistite uhorku a nakrájajte ju na malé kocky. V mise zmiešajte uvareného a vychladeného lososa, zemiaky a uhorku, pridajte olivový olej a štipku kôpru.

Chceš mať prehľad o všetkých novinkách?
Zaregistruj sa do newslettera a budeš dostávať vždy nové informácie o zľavách a produktoch.