Nedajte chladnejším dňom šancu! Porazte ich so značkou Red Castle

26. sep'18
Nedajte chladnejším dňom šancu! Porazte ich so značkou Red Castle

Aj keď by si mnohí z vás priali, aby leto nikdy neskončilo, už prepustilo svoje žezlo jeseni. S tým neodmysliteľne prichádza aj chladnejšie počasie, ktoré môže starostlivých rodičov poriadne potrápiť. Nedovoľte, aby vaše bábätko s príchodom jesene prechladlo a postarajte sa o jeho pohodlie. Red Castle vám pomôže!

Mäkké a teplé materiály, ktoré príjemne zahrejú a navyše sú eko-friendly - aj také sú materiály, ktoré využíva na výrobu svojich úžasných fusakov, zavinovačiek či kombinéz francúzska značka Red Castle. Ak ju ešte nepoznáte, je najvyšší čas zoznámiť sa s ňou. No vopred vás varujeme, že si ju na stopercent okamžite zamilujete vy, aj vaše detičky.

Bavlnená ľahká zavinovačka Babynomade®

Zavinovačka z kolekcie Babynomade® patrí medzi ikonické zavinovačky Red Castle. Je vyrobená zo špeciálnej bavlnenej tkaniny, ktorá vaše dieťatko udrží v teple aj počas chladnejších dní. Táto zavinovačka je špeciálne navrhnutá pre potreby malých detí od narodenia až do 12 mesiacov a vďaka jednoduchému zapínaniu rodičom uľahčí zavinovanie detí. Mäkučká zavinovačka Babynomade® sa otvára doširoka a zapína sa na suchý zips. U nás ju nájdete v jemnej ružovej, svetlomodrej a bielej farbe a v dvoch veľkostiach - od 0 do 6 mesiacov a od 6 do 12 mesiacov.

Zavinovacka babynomade redcastle

Teplá dvojvrstvová zavinovačka Babynomade® Fleece

Ďalšia detská zavinovačka z kolekcie Babynomade® je určená najmä na zimné dni, ale určite ju oceníte aj počas chladnejších jesenných dní a nocí. Táto zavinovačka je vyrobená z dvoch vrstiev, ktoré sú tvorené ovčou kožou a pleteninou. Bábätko sa v zavinovačke aj počas zimy cíti pohodlne a teplo a vďaka pevnému zavinutiu aj bezpečne. Pocit bezpečia a maximálnu ochranu pred nástrahami počasia zvyšuje aj malá kapucnička, ktorá v krajšom počasí poslúži aj ako vankúšik.

Zavinovacka snug redcastle

Prešívaný dojčenský spací vak Fleur de Coton®

Zavinovačky sú ako stvorené na cesty kočíkom či autom, no nikde sa dieťatko necíti tak pohodlne ako v spacom vaku, ktorý mu okrem tepla a komfortu prinesie aj krásne sny. To všetko môžete očakávať od spacieho vaku Fleur de Coton®, ktorý je vyrobený zo špeciálnej bavlny a polyesteru a je ako stvorený na prechodné mesiace. Spací vak sa dá rozopnúť doširoka, takže bábätko doň uložíte aj počas spánku a pohodlne ho do vaku zapnete vďaka zipsu a gombíkom. Tento celoročný spací vak u nás nájdete v troch farbách - svetloružovej, svetlomodrej a bielej a v troch veľkostiach od 0 do 6 mesiacov, od 6 do 12 mesiacov a od 12 do 24 mesiacov.

Spaci vak fleur de coton

Dvojvrstvová kombinéza Snug Combi T-zip

Viete, že budete počas neskorej jesene a zimy tráviť všetok voľný čas na čerstvom vzduchu aj s bábätkom? Nezabudnite na poriadne teplú kombinézu Snug Combi T-zip, v ktorej sa bude každé bábätko cítiť ako v bavlnke! Dvojitá vrstva overalu z ovčej kože a pleteniny je mäkkučká a teplá a deťom prináša maximálny komfort. O ten sa postará aj zips v tvare T, vďaka ktorému do overalu dieťatko oblečiete rýchlo, pohodlne a najmä bez plaču. Nechýba ani ochranný golier na krk, ktorý ešte viac ochráni pred vetrom a studeným vzduchom. Kombinéza poskytuje pohodlie aj tým deťom, ktoré už na vlastných nôžkach objavujú svet, no určite ju ocenia aj rodičia drobcov spoznávajúcich okolie z bezpečia kočíka.

Dojcenska kombineza t zip

Nepremokavý detský fusak Tenderness

Kompletná výbavička pre dieťatko sa nezaobíde bez kvalitného fusaka. Mäkký a teplý fusak z kolekcie Tenderness je navyše nepremokavý, takže na mokré jesene a zimy je ako stvorený, no aj napriek tomu je vzdušný a dieťatko sa v ňom nespotí. Fusak od Red Castle sa dá tiež rozložiť a v prípade potreby poslúži aj ako deka alebo provizórna prebaľovacia podložka. Šírku fusaku jednoducho prispôsobíte podľa potreby šnúrkami a rovnako sa dá upraviť aj jeho dĺžka. O bezpečnosť počas jazdy sa zase postarajú otvory na bezpečnostné pásy a dobrodružstvo v pohodlí sa môže začať!

Detsky fusak redcastle

Nikdy nie je neskoro pripraviť sa na chladnú jeseň a mrazivú zimu, no teraz je ten najvyšší čas! Zásobte sa kvalitným spacími vakmi, pohodlnými zavinovačkami a fusakmi Red Castle, ktoré si vaše detičky zamilujú. Začnite jeseň v teple a pohodlí.

Chceš mať prehľad o všetkých novinkách?
Zaregistruj sa do newslettera a budeš dostávať vždy nové informácie o zľavách a produktoch.