Tehotná v lete? Hlavne so štýlom!

27. jún'18
Tehotná v lete? Hlavne so štýlom!

Tehotenstvo v lete, najmä vo vyššom štádiu, nie je niekedy najpríjemnejšie. Dôvodom sú vysoké teploty, ktoré spôsobujú opuchy a zvýšené potenie, no a s tým bezprostredne súvisí aj voľba oblečenia. Vybrali sme pre vás pár inšpiratívnych outfitov, vďaka ktorým budete aj v lete tehotná so štýlom!

Tehotenstvo v lete má svoje výhody, ale aj nevýhody. Štýl obliekania by sme mohli pokojne zaradiť do oboch kategórií, pretože nájsť niečo vkusné, ale zároveň vhodné do horúceho počasia dá niekedy riadne zabrať. Urobte však zo štýlu tú najväčšiu výhodu tehotenstva a užívajte si leto s bruškom ako sa patrí. Tieto mamičky sú dôkazom toho, že sa to dá!

V hlavnej úlohe Pippa

Mladšia sestra vojvodkyne Kate Pippa Middleton očakáva so svojím manželom Jamesom Matthewsom prvé dieťatko, ktoré sa má podľa odhadov narodiť v októbri tohto roka. Pippe, podobne ako jej sestre, tehotenstvo pristane a podčiarkuje ho aj svojím štýlom. Najčastejšie ju v letných dňoch vidieť v maxi šatách so vzorom kvetov, ktoré vždy doplní jednoduchými doplnkami, malou kabelkou a najmä pohodlnou obuvou. Pippa sa svojho jednoduchého, ale originálneho štýlu drží aj v tehotenstve a dobre robí.

Pippa middelton tehotenstvo

V hlavnej úlohe Miranda

Tehotenstvo si vo veľkom štýle užívala aj modelka Miranda Kerr. Tá počas tehotenstva volila odvážnejšie outfity a určite inšpiruje budúce mamičky, ktoré sa ani v tomto období neplánujú vzdať svojho štýlu. Kratšie šaty, topánky na podpätkoch a bunda vytvárajú ležérny outfit vhodný na viacero príležitostí. Miranda všetkým ukázala, že aj v tehotenstve môže žena žiariť a vyzerať príťažlivo. Svoje druhé dieťatko už modelka privítala - manželovi Evanovi len pred pár týždňami porodila synčeka Harta.

Miranda kerr tehotenstvo

V hlavnej úlohe Chiara

Blogerka Chiara Ferragni má už tiež prvé tehotenstvo za sebou, no nepochybne počas neho inšpirovala mnoho tehotných žien. Ako módna blogerka bola aj počas tehotenstva v centre módnych trendov a dokonca ich sama udávala. Rebelka Chiara všetkých presvedčila o tom, že sa počas tehotenstva netreba báť ani plaviek, ani saténu a ani minišiat. Taliansky temperament jej rozhodne môžu mnohé mamičky závidieť.

Chiara feragni tehotenstvo

V hlavnej úlohe Nicky

Tehotenské bruško po druhýkrát predviedla aj dedička Nicky Hilton, ktorá pred pár mesiacmi s manželom Jamesom Rothschildom privítala druhé dieťatko - dcérku Teddy Marilyn. Menej kontroverzná zo sestier Hiltonových ukázala, že počas tehotenstva sa nemusíte vzdávať obľúbených džínsov. Stačí ich doplniť pohodlným topom a zvýrazniť kabelkou a doplnkami. V horúčavách môžete dlhé džínsy vymeniť za ich kratšiu verziu a tehotenský outfit vhodný na leto je na svete!

Nicky hilton tehotenstvo

Ste tehotná v lete? Užívajte si to plnými dúškami! Nielenže môžete poskladať pohodlný a štýlový outfit z pár kúskov oblečenia, ešte si ho môžete užiť pri osviežujúcej vode. Urobte z tehotenstva v lete jednu veľkú výhodu a zabudnite na všetky negatíva.

foto Pinterest

Chceš mať prehľad o všetkých novinkách?
Zaregistruj sa do newslettera a budeš dostávať vždy nové informácie o zľavách a produktoch.