Tekvicovo-kelové pyré s jabĺčkom

07. nov'19
Tekvicovo-kelové pyré s jabĺčkom

Jeseň ešte ani zďaleka nekončí, práve naopak! Teraz ukazuje svoju pravú tvár, na ktorej sa ako emócie striedajú daždivé dni so slnečnými, ktoré sú čoraz častejšie veľmi vzácne. Rovnako vzácnym sa však stáva aj ovocie a zelenina zo záhrady. Využite posledné plody jesene a naservírujte deťom chutné jesenné pyré plné vitamínov, ktoré v tomto období potrebujeme všetci.

Ingrediencie

  • 1 jablko
  • 1 šálka kelu
  • 1 šálka maslovej tekvice

Postup

Ako to už pri podobných kašičkách býva, postup je veľmi jednoduchý. Jabĺčko rozkrojte, odstráňte jadierka a nakrájajte na menšie kocky. Na menšie kúsky nakrájajte aj umytú tekvicu a pod tečúcou vodou umyte lístky kelu. Zeleninu spolu s jablkom vložte do parného variča, dolejte vodu po úroveň 2 a nechajte variť. Po uvarení zlejte prebytočnú vodu do misky a uvarené suroviny rozmixujte v mixéri. Ak je to potrebné, pridajte vodu a mixujte, kým vám konzistencia pyré dokonale nevyhovuje.

Chceš mať prehľad o všetkých novinkách?
Zaregistruj sa do newslettera a budeš dostávať vždy nové informácie o zľavách a produktoch.