Miluje celá vaša rodinka cheesecake? Vychutnajte si ho teraz aj v pohodlí domova, a to vďaka tomuto rýchlemu a extra jednoduchému receptu. Nečaká vás žiadne rozbíjanie vajíčok, sypanie múky ani pečenie! Nepečený cheesecake je hotový raz-dva, no zjedený bude zrejme ešte skôr.
Ingrediencie
- 5-6 rozdrvených celozrnných sušienok
- ⅓ šálky roztopeného masla
- 2 šálky šľahačkovej smotany
- ⅓ šálky kokosového cukru
- 1 mascarpone
Postup
Sušienky vložte do mixéra a rozmixujte na prášok, pridajte roztopené maslo a poriadne premiešajte, až kým sa hmota nespojí. Takto pripravený korpus vysypte do formy alebo do multidávkovačov a popritláčajte, aby vznikol celistvý korpus. Na prípravu krému dajte do mixéra šľahačkovú smotanu a mixujte približne 15-30 sekúnd. Ak je šľahačka hustejšia, pridajte kokosový cukor a opäť premixujte. Na záver pridajte mascarpone a ešte raz krém poriadne rozmixujte. Navrstvite ho na korpus a cheesecake vložte do chladničky na dve hodiny. Podávajte ozdobené ovocím podľa chuti.