Kód: BE920372 Kategória: Vaničky a kýbliky
  Skladom
49,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Vanička Pop Up Camele'o Bath Beaba je ľahká a kompaktná vanička pre bábätká vyrobená z kvalitného textilu. Nie je to však klasická vaňa pre bábätká, ale skvelá novinka, ktorá zmení život rodičom-cestovateľom či rodinám, ktoré žijú v menšom byte. Skladacia vanička Beaba zaberá minimum priestoru, čo však vôbec nie je na úkor pohodlia bábätka. Použitie vaničky je veľmi jednoduché a jej inštalácia, ako aj zloženie, trvá menej ako 3 sekundy. Vanička je vhodná pre detičky už od narodenia a je dostatočne veľká aj pre batoľatá. Povrch vaničky je nepremokavý, nešmýka sa a je príjemný na dotyk.

Rám vaničky je dostatočne vyvýšený, stabilný a pevný a pre vaničku je dobrou podporou. Vďaka dômyselnému systému skladania vaničku po použití bez problémov uložíte do skrine, zásuvky, alebo ju opriete v sprche, kde nezaberá žiadne miesto. Je ako stvorená aj do malých priestorov či na cestovanie. V lete môžete dokonca vaničku využívať ako malý bazén, ktorý deťom dopraje príjemné osvieženie. Vanička je dodávaná bez lehátka, ktoré sa dá dokúpiť samostatne.

Prestížna značka Beaba pochádza z Francúzska a už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj vám a vašim deťom.

Vlastnosti

  • skladacia vanička pre bábätká
  • extra ľahká a kompaktná
  • váži iba 1200 gramov
  • nepremokavá a protišmyková
  • lehátko nie je súčasťou balenia (dá sa dokúpiť samostatne)
  • kvalitný francúzsky výrobok
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery61*43*20 cm
Celková výška20 cm
Hmotnosť1.2 kg
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...