Kód: SM741502 Kategória: Trojkolky od 10 mesiacov
  Skladom
173,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Trojkolka a kočík v jednom Baby Driver Plus Grey z dielne francúzskych dizajnérov Smoby je najnovšou trojkolkou, ktorá je certifikovaná aj ako kočík. Dokáže rásť spolu s vašim dieťaťom od 10 mesiacov až do 3 rokov, očarí chlapcov a dievčatá vďaka krásnemu šedému prevedeniu. Tvorí ju pevná kovová konštrukcia a odolné plasty, ktoré sú jemné na dotyk. O bezpečnosť dieťaťa postará aj 3-bodový bezpečnostný pás, spolu s ochrannou hrazdou okolo polstrovaného sedadla s vysokou opierkou, ktoré zaručí deťom maximálny komfort počas jazdy. Súčasťou trojkolky je aj praktický držiak na fľašku a dieťa bude mať radosť z mechanického klaksónu, spolu s volantom a spätnými zrkadielkami.

Trojkolka Baby Driver Plus rastie s vašim dieťaťom v 3 krokoch

  • Trojkolka ovládaná rodičom
    V 10 mesiacoch vaše dieťa sedí pohodlne v sedadle, pričom jeho nôžky oddychujú na stúpadlách. Ergonomické sedadlo zabezpečuje príjemný pocit a oporu chrbta, dieťa je chránené slnečnou clonou.
  • Trojkolka sprevádzaná rodičom
    V 15 mesiacoch môžete dieťaťu odňať opierku chrbta, ochrannú hrazdu, stúpadlá a dieťa začína postupne pedálovať s pomocou rodičov a rodičovskej rúčky na korigovanie smeru a rýchlosti jazdy. V tomto období si dieťa užíva jazdy a buduje si stabilitu, motorické schopnosti a odvahu na svoju prvú samostatnú jazdu.
  • Klasická trojkolka
    V období 30 mesiacov je dieťa pripravené na samostatnú jazdu. Rodič môže odmontovať rodičovskú rúčku a dieťa naplno využíva trojkolku.

Ergonomické sedadlo sa dá nastaviť v 2 polohách, pričom je k nemu pripojená aj vysoká opierka na hlavu a chrbátik. V prípade únavy si deti môžu vyložiť nôžky na sklápacie stúpadlá. Malí šoféri ocenia protišmykové pedále a o skvelé jazdné vlastnosti sa starajú tiché EVA kolieska, ktoré sú vyrobené zo špeciálneho materiálu, kombinujúceho výhody klasických tichých gumených koliesok a odolného plastu. Riadidlá trojkolky majú 30-stupňovú vôľu vychýlenia do strán. Trojkolka má detskú poistku na riadidlách, vďaka ktorej rodič ovláda smer jazdy. O pohodlie rodičov pri manévrovaní detskej trojkolky sa postará nastaviteľná rodičovská rúčka, ktorá má maximálnu výšku 101 cm a  vďaka nej sa dá trojkolka intuitívne ovládať.

Súčasťou trojkolky je aj odnímateľná 360° slnečná clona, ktorá uchráni dieťa pred nadmernými slnečnými lúčmi. Pre odkladanie drobností poslúži mamičkám praktická taška na rúčke a deti si svoje hračky uložia do vyklápateľného boxu umiestneného za sedadlom. Rodičia pomocou rodičovskej rúčky intuitívne ovládajú smer a rýchlosť trojkolky, pričom sa môžu spoľahnúť aj na nožnú brzdu, vďaka ktorej môžu trojkolku kedykoľvek zaparkovať. Deti si pri jazdení posilňujú svalstvo na rukách a nohách, získavajú rýchlejšie reflexy a odhad vzdialenosti. Polstrovanie na sedadle sa dá v prípade potreby jednoducho oprať. Rozmery trojkolky sú 68*52*101 cm.

Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a nadčasového vzhľadu.

Pohlaviebabies
Vek10months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery68*52*101 cm
Celková výška101 cm
Rozmery balenia44*27*60 cm
Celková dĺžka68 cm
Handle height101 cm
Adjustable heightYes,yes
SoundYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť6,3 / 7,1 kg
WheelsEVA wheels,eva wheels
Farbašedá

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...