Kód: SM240235 Kategória: Kočíky pre bábiky od 18 mesiacov
  Skladom
47,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Jedálenská stolička s autosedačkou a hojdačkou Powder Pink z edície Maxi Cosi&Quinny od francúzskeho výrobcu Smoby je skvelá 3-kombinácia hračiek, ktorá poteší všetky deti a najmä dievčatká už od 3 rokov. Pri starostlivosti o svoju obľúbenú bábiku využijú jedálenskú stoličku s výškou 72 cm na kŕmenie bábiky, potom stoličku jednoducho upravia na pohodlnú hojdačku, v ktorej môžu bábiku po chutnom obede hojdať a uspávať. Pri cestovaní sa môžu spoľahnúť aj na autosedačku s ergonomickou rukoväťou, takže sa s bábikou odvezú aj v aute, pričom je chránená aj bezpečnostným pásom proti vypadnutiu. Multifunkčný doplnok je určený pre bábiky s maximálnou výškou 42 cm.

Kombinácia jedálenskej stoličky, autosedačky a hojdačky je vyrobená z kvalitných a pevných plastov, prvotriedna kovová konštrukcia umožňuje deťom jednoduchú manipuláciu pri každodennej hre s bábikou. Jemné ružové vyhotovenie s tmavou konštrukciou pôsobí elegantne a nadčasovo, deťom sa zapáči na prvý pohľad. Rôzne alternatívy využitia doplnku pre bábiky prináša deťom viac radosti z hry a ešte realistickejší zážitok. Dievčatká sa rady hrajú na mamičky, starajú sa o bábiky ako o vlastné deti. Hravým spôsobom si rozvíjajú jazykové a komunikačné schopnosti, jemnú motoriku, city a zmysel pre starostlivosť. Bábika nie je súčasťou balenia.

Smoby je špičkový francúzsky výrobca, ktorý už desaťročia prináša deťom prvotriedne hračky. Plast na hračkách je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov. 

Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery43*41*72 cm
Celková výška72 cm
Rozmery balenia35*25*51 cm
Celková dĺžka43 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť2,3 kg
Farbaružová
Suitable for a doll32 - 42 cm

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...