Kód: BE940263 Kategória: Prebaľovacie tašky ku kočíkom
  Skladom
69,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Užívajte si rodičovstvo naplno vďaka Beaba a nestrácajte svoj štýl ani počas toho najkrajšieho obdobia. Prebaľovacia taška Beaba Wellington Changing Bag Blue Marine v unisex tmavomodrej farbe je praktická priestranná taška, do ktorej uložíte všetko, čo budete na prechádzke s dieťatkom potrebovať. Prebaľovacia taška je navrhnutá tak, aby rodičom uľahčila prechádzky a prebaľovanie mimo domu. Prebaľovacia taška v tvare batohu vám umožní naplno sa venovať dieťatku, keďže ruky budete mať voľné. Priestranná taška sa otvára naširoko, preto v nej rýchlo nájdete presne to, čo hľadáte.

Aby bola taška maximálne praktická, je rozdelená na 3 vnútorné priehradky, pričom v nej nájdete aj oddelenú priehradku na vlhkú bielizeň. Súčasťou tašky je aj termoobal na jedlo, prebaľovacia podložka a popruhy na kočík. Dostatok úložného priestoru na drobnosti poskytnú aj menšie vonkajšie priehradky. Taška ku kočíku má celkový objem 18 litrov a bez problémov sa do nej zmestia veci rodičov aj bábätka. Tašku môžete očistiť vlhkou handričkou.

O Beaba

Obľúbená francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • prebaľovacia taška
  • množstvo úložného priestoru
  • s termoobalom na jedlo
  • obsahuje prebaľovaciu podložku
  • moderný dizajn tašky
  • pranie na jemnom cykle
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery39*17*27 cm
Mechanicss2023 vozík eco1479
Hmotnosť0,75 kg
Volume17,8 l
Farbamodrá
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...