Kód: SM770210 Kategória: Odrážadlá od 18 mesiacov
59,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Balančné odrážadlo First Bike od francúzskeho Smoby predstavuje vynikajúcu športovú hračku pre všetkých chlapcov a dievčatá už od 2 rokov. Štýlové odrážadlo v bielom vyhotovení je vybavené pevným celokovovým rámom, vďaka čomu sa vyznačuje vysokou odolnosťou a pevnosťou. Ultraľahké odrážadlo sa vyznačuje nízkou váhou iba 2,5 kg, dieťa s ním dokáže jednoducho manipulovať a ľahko sa ovláda, predstavuje skvelú prípravu na prvý bicykel. Pohodlné ergonomické sedadlo sa dá výškovo nastaviť pre potreby dieťaťa od 2 do 5 rokov.

Odrážadlo má tiché a kvalitné gumené kolesá, vďaka ktorým si deti užijú hladkú a bezproblémovú jazdu. Riadidlá sa dajú otáčať do strán maximálne o 30 stupňov, takže dieťa získa lepšiu kontrolu pri jazde na odrážadle. Pri jazde na odrážadle sa dieťa musí spoliehať na seba, naberá istotu a učí sa udržiavať rovnováhu, pričom nedokáže vyvinúť vysokú rýchlosť, pretože sa odráža nohami. Dieťa jazdou na balančnom odrážadle spevňuje svaly chrbta a krížov, posilňuje nohy a cibrí rovnováhu. Získava rýchlejšie reflexy a odhad vzdialeností, rozpoznáva prekážky, ktoré sa vyskytujú pri jazde. Rozmery odrážadla sú 76*39*48 cm, jeho výška je 48 cm.

Francúzsky Smoby už dlhé desaťročia prináša deťom tie najkvalitnejšie hračky s originálnym francúzskym dizajnom. Všetky hračky sú vyrobené tak, aby dbali o bezpečnosť detí. Každá hračka má zaoblené hrany a proces výroby je prísne kontrolovaný. Plast na hračkách Smoby je príjemný a zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú detskú predstavivosť a fantáziu. 

Vlastnosti

  • odrážadlo, pri ktorom sa deti učia udržiavať rovnováhu
  • zabezpečí ľahší prechod na prvý bicykel
  • tiché kvalitné kolieska
  • pevná kovová konštrukcia
  • nastaviteľná výška sedadla pre deti od 2 do 5 rokov
  • nízka váha iba 2,5 kg
Pohlavieboy and girl
Vek24months
PôvodFrance,france
Rozmery76*39*48 cm
Celková výška48 cm
Hmotnosť2,5 kg

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...