Kód: SM810915 Kategória: Detské domčeky
  Skladom
23,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kvetináč Eden Planter od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje skvelý darček pre všetky deti od 2 rokov, ktoré sa rady hrajú na záhradníkov. Originálny kvetináč v zeleno-šedom vyhotovení má objem až 20 litrov, chlapci a dievčatá si v ňom môžu posadiť svoje prvé kvety, bylinky alebo zeleninu. Pri sadení sa môžu spoľahnúť na sadu 7 doplnkov - k dispozícii budú mať lopatku, hrabličky, sadič a 4 značky, ktorými označia druh rastlinky. Dno kvetináča sa dá v prípade potreby prevŕtať, vďaka čomu sa zabezpečí prirodzené odtekanie vody. Detský kvetináč predstavuje ideálny doplnok k domčekom Smoby, dá sa používať aj samostatne.

Kvetináč pre deti je vyrobený z pevných a odolných plastových materiálov so zaoblenými hranami. Jeho povrch je chránený anti UV filtrom, vďaka čomu výborne odoláva slnečným lúčom a zachová si svoj krásny vzhľad aj po rokoch používania. Vďaka kvetináču sa deti naučia sadiť semiačka, sledujú ich rast, polievajú ich a hravým spôsobom si vytvárajú pozitívny vzťah k prírode a trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň sa približujú svetu dospelých, hrou na povolanie záhradníkov získavajú pocit zodpovednosti. Rozvíjajú si taktiež jemnú motoriku a logické myslenie. Kompaktný kvetináč s rozmermi 57*24*22 cm sa zmestí na každú záhradu a dvor, umiestniť ho môžete aj na balkón.

Francúzsky výrobca Smoby už desaťročia prináša deťom špičkové hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťa. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Pohlavieboy and girl
Vek24months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery57*24*22 cm
Celková výška22 cm
Rozmery balenia26*25*60 cm
UV filterYes,yes
PackageYes,yes
Farbašedá

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...