Kód: SM253117 Kategória: Kočíky pre bábiky od 18 mesiacov
  Skladom
73,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kočík trojkombinácia Powder Pink 3v1 z edície Maxi Cosi&Quinny od francúzskeho Smoby je skvelý darček pre všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Kočík sa dá poskladať na 3 rôzne spôsoby - tradičný hlboký kočík, športový kočík - bugina alebo sa dá využiť ako praktická prenosná postieľka pre bábiku. Kočík pre bábiku je vyhotovený v jemnom ružovom vyhotovení, pôsobí elegantne a nadčasovo, zaujme deti na prvý pohľad. Pevná a stabilná kovová konštrukcia kočíka v kombinácii s odolným plastovým materiálom ponúka deťom pri jazde s bábikou tie najlepšie jazdné vlastnosti, ktoré umocňujú aj tiché gumené kolieska. Predné kolieska sú otočné o 360° pre jednoduchšie manévrovanie do strán. Ergonomicky tvarovaná rukoväť je vo výške 66 cm.

Športová časť vaničky sa dá jednoducho zložiť do vodorovnej polohy, napojiť na ňu hlbokú vaničku a kočík sa rýchlo premení na klasický hlboký kočík so strieškou. Pod sedadlom sa nachádza úložný priestor, do ktoré si deti odložia všetky doplnky a príslušenstvo k bábike. Hlboká časť vaničky sa dá samostatne používať ako prenosná postieľka pre bábiku, vo vrchnej časti striešky je umiestnená rukoväť, ktorá dieťaťu umožňuje jednoduché prenášanie. Pri jazde v športovom kočík je bábika chránená aj bezpečnostným pásom proti vypadnutiu. Kočík je vhodný pre bábiku s maximálnou veľkosťou 42 cm. 

Dizajn kočiarika navrhli poprední francúzski dizajnéri Smoby, takže vyzerá ako naozajstný kočík pre bábätko. Kočíkovanie bábiky je veľmi obľúbená hra medzi najmenšími deťmi, ktoré si pri tejto činnosti rozvíjajú jazykové a komunikačné schopnosti, jemnú motoriku, fantáziu a predstavivosť. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa deti približujú svetu dospelých, skúšajú, čo život rodičov prináša, získavajú pocit zodpovednosti. Rozmery kočiara sú 52*39*66 cm, bábika nie je súčasťou balenia.

Smoby je špičkový francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov. 

Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery52*39*66 cm
Celková výška66 cm
Rozmery balenia34*20*53 cm
Celková dĺžka52 cm
Handle height66 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť3,0 kg
Farbaružová
Suitable for a doll32 - 42 cm

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...