Kód: SM254003 Kategória: Kočíky pre bábiky od 18 mesiacov
31,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Športový kočík pre bábiku Violette z edície Baby Nurse je vynikajúci doplnok k bábikám, ktorý je vhodný pre dievčatá už od 18 mesiacov. Jeho krásne ružové odtiene zaujmú deti na prvý pohľad a sedačku tvorí kvalitná textília s moderným vzorom. Zmestí sa doň bábika s maximálnou veľkosťou 42 cm. V prednej časti je opierka, aby bábika bola počas jazdy v bezpečí. Rukoväť je vo výške 55 cm od zeme. Pod sedačkou sa nachádza plastový košík, do ktorého si malá mamička odloží rôzne doplnky a príslušenstvo, bez ktorého sa ich bábika nezaobíde. 

Má stabilné a pevné kolieska, ktoré zabezpečujú hladkú a ľahkú jazdu. Je vyrobený z kvalitného a odolného plastu, ktorý je zamatový na dotyk. Dievčatká si ho môžu vziať na prechádzky do parku, používať ho v v interiéri aj exteriéri. Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorú obľubujú všetky malé dievčatká. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa, pričom sa prirodzeným a hravým spôsobom približuje svetu dospelých. Rozmery produktu sú 60*38*55 cm. Bábika nie je súčasťou balenia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťatko. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov. 

Pohlaviegirl
Vek18months
PôvodFrance,france
Rozmery60*38*55 cm
Celková výška55 cm
Celková dĺžka60 cm
Handle height55 cm
PackageYes,yes
Farbaružová
Suitable for a doll32 - 42 cm

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...