Kód: SM310597 Kategória: Kuchynské spotrebiče pre deti
  Skladom
18,59 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Elektronický espresso kávovar Rowenta od francúzskeho Smoby v krásnom šedo-bielom vyhotovení s olivovými detailami predstavuje vynikajúci darček pre všetky deti už od 3 rokov. Moderný kávovar ponúkne malým kuchárom realistické funkcie - jeho vrchná časť sa dá otvárať, disponuje pohyblivou rukoväťou, po stisnutí tlačidiel dokáže svietiť a vydávať zvuk ako pri skutočnej príprave chutného espressa. Je vyrobený z pevného a odolného plastu, ktorý je zamatový na dotyk a vďaka zaobleným hranám je bezpečný pre hru detí. Súčasťou balenia je aj praktická šálka.

Espresso kávovar s vyobrazeným logom Rowenta poteší všetky deti, ktoré sa radi hrajú v kuchynke, pričom sa s ním zabavia aj samostatne. Hrou s hračkami, ktoré pripomínajú reálne domáce spotrebiče, sa dieťa učí, ako sa používajú, rozvíja si logické myslenie, jemnú motoriku a predstavivosť. Pri hre so svojimi súrodencami a kamarátmi si taktiež rozvíja sociálne zručnosti a získava zdravé sebavedomie. Kávovar funguje na 2 batérie typu AA, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom tie najlepšie hračky s vlastnou, originálnou myšlienkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery12*13*18 cm
Celková výška18 cm
ElectricYes,yes
LightYes,yes
SoundYes,yes
Notebatteries not included
Farbašedá

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...