Kód: SM310543 Kategória: Kuchynské spotrebiče pre deti
  Skladom
10,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Rýchlovarná kanvica Tefal Kettle Express v krásnom šedom vyhotovení s olivovými detailami poteší všetkých malých kuchárov a kuchárky už od 3 rokov. Moderná rýchlovarná kanvica je skvelým doplnkom do každej detskej kuchynky, pričom sa s ňou dá hrať aj samostatne. Otvárateľná kanvica s odmerkou je vybavená tlačidlom na otváranie, ktoré po potiahnutí vydáva mechanický zvuk, vďaka čomu pôsobí hra na kuchárov ešte realistickejšie. Je vyrobená z odolného plastu, ktorý je zamatový na dotyk a vďaka zaobleným hranám je pre deti bezpečná.

Ergonomická biela rukoväť je prispôsobená pre detské ruky pre čo najlepšiu manipuláciu. Na boku kanvice je vyobrazené logo mini Tefal. Kanvica poteší všetky deti, ktoré sa radi hrajú v kuchynke, taktiež sa hodí k čajovým setom. Hrou s hračkami, ktoré pripomínajú reálne domáce spotrebiče, sa dieťa učí, ako sa používajú, rozvíja si logické myslenie, jemnú motoriku a predstavivosť. Pri hre so svojimi súrodencami a kamarátmi si taktiež rozvíja sociálne zručnosti a získava zdravé sebavedomie.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom moderné hračky s vlastnou, originálnou myšlienkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery8*8*14 cm
Celková výška14 cm
SoundYes,yes
MechanicYes,yes
Hmotnosť120 g
Farbašedá

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...