Kód: SM320144 Kategória: Malá parádnica
  Skladom
19,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Elektronický sušič na vlasy My Beauty Hair Set od francúzskeho Smoby prinesiem všetkým deťom a najmä dievčatkám od 3 rokov veľa radostných zážitkov pri hre na povolanie kaderníčky. Bohatá 10-dielna sada doplnkov obsahuje elektronický sušič, ktorý dokáže svietiť a vydávať zvuk, 2 vymeniteľné nadstavce, kefu a hrebeň na vlasy, kulmu, 2 gumičky a 2 sponky do vlasov. Kadernícka sada pôsobí elegantne, je vyrobená z kvalitného a jemného plastu so zaoblenými hranami, bezpečného pre hru detí.

Dievčatá si vďaka týmto kaderníckym doplnkom môžu otvoriť vlastný salón krásy. Hravým spôsobom objavujú svet dospelých, učia sa, na čo slúžia jednotlivé doplnky a ako sa správne používajú. Pri hre so súrodencami a kamarátkami si rýchlo zlepšujú komunikačné a jazykové schopnosti, rýchlejšie sa socializujú a získavajú zdravé sebavedomie. Manipuláciou s doplnkami si zlepšujú aj jemnú motoriku, sústredenie a logické myslenie. Elektronický fén funguje na 2 batérie typu AAA/LR03 (nie sú súčasťou balenia).

Francúzsky Smoby je popredný výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti každého veku. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery14*5*13 cm
ElectricYes,yes
LightYes,yes
SoundYes,yes
Hmotnosť151 g
Note2x lr03/aaa batteries not included

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...