Kód: SM312117 Kategória: Riadiky a doplnky do kuchynky
  Skladom
29,59 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Hravá kuchárka s receptami pre deti Chef Easy Biscuits od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje skvelý darček pre všetky deti od 5 rokov, ktoré si rady pochutnajú na chutných koláčikoch. Prístroj umožní chlapcom a dievčatám výrobu vlastných domácich koláčikov podľa priložených receptov. Pri výrobe i zdobení sladkých koláčikov pracujú malí pekári so skutočnými surovinami a svoje dokonalé výtvory ich potešia dvakrát. Radosť budú mať nielen z vlastnoručne vyrobených a ozdobených koláčikov, ale následne si môžu dopriať za dobre vykonanú prácu chutnú maškrtu.

Pripravené cesto si dieťa vloží do prístroja vo vrchnej časti továrne na koláčiky, z ktorého sa postupne vytláča cesto v požadovanom tvare vďaka priloženému nadstavcu. Šikovní pekári a pekárky majú k dispozícii nielen recepty potrebné k výrobe sladkých pochúťok, ale tiež množstvo prísad a náčinia. Súčasťou tejto úžasnej kreatívnej sady pre deti sú: prístroj na zdobenie, štyri nadstavce pre rôzny tvar koláčika, stojan na hotové koláčiky, lyžička, rôzne formičky, naberačky, striekačka a brožúra s receptami. Rozmery prístroja na výrobu koláčov sú 41*23*30 cm.

Prostredníctvom hry sa deti zoznamujú s výrobou drobných koláčikov, ktoré ponúknu svojim blízkym. Pri hre sa rozvíja detská fantázia a kreativita ako i jemná motorika rúk. Pri výrobe pochúťok sa deti učia vzájomne spolupracovať a komunikovať, čím sa rozvíjajú tiež jazykové a komunikačné schopnosti. Francúzsky Smoby prináša deťom prvotriedne hračky najvyššej kvality. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami.

Pohlavieboy and girl
Vek5years
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery41*21*30 cm
Celková výška30 cm
Rozmery balenia45*15*30 cm
Celková dĺžka41 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť0,90 kg
Farbatyrkysová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...