Kód: EDU18868 Kategória: Cudzojazyčné hry
  Skladom
14,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Spoločenská hra Doggy Scratch od španielskej spoločnosti Educa zabaví všetkých chlapcov a dievčatá už od 8 rokov. S touto spoločenskou hrou sa deti zahrajú s kartami psíkov a bĺch. Snažia sa použiť čo najlepšiu stratégiu a taktiku, aby mali na konci hry čo najmenej blšiek. Hra je určená pre 2-4 hráčov, obsahuje rôzne kartičky s pestrými a veselými obrázkami. Hra je lokalizovaná v anglickom, španielskom, francúzskom a portugalskom jazyku, takisto aj pokyny. Spoločenská hra pre deti sa rýchlo stane zábavou pre celú rodinu, pričom 1 hra trvá približne 20 minút.

Spoločenská hra skráti dlhé zimné či letné večery, dá sa ľahko zbaliť a vziať aj na cesty. Spoločenské hry pomáhajú rozvíjať pamäť a logické myslenie, postreh, trpezlivosť, ale aj súťaživosť medzi deťmi. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych náučných hier a puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii. Hračky Educa zaručia skvelú zábavu pre celú rodinu. Keďže je táto spoločenská hra lokalizovaná v cudzích jazykoch, deti si s ňou precvičia aj znalosť iných jazykov.

Pohlavieboy and girl
Vek8years
PôvodSpain,spain

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...