Kód: CO141030 Kategória: Doplnky pre bábiky
  Skladom
12,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kŕmenie bábiky bude pre vaše dieťatko vďaka Corolle krásnym zážitkom. Fľaša s mliekom a so zvukom pre bábiku Mon Grand Poupon Corolle nesmie chýbať žiadnej bábike Corolle s rozmermi 36-42 cm. Ako jediný eshop na trhu vašim deťom prinášame tento jedinečný doplnok hry v podobe fľaše s mliekom. Fľaša s mliekom s rozkošnou potlačou navyše vydáva 3 realistické zvuky a deti budú mať pocit, ako keby kŕmili skutočné bábätko. Vďaka tomuto doplnku pre bábiku Corolle bude každá hra s voňavou bábikou nezabudnuteľná a deťom prinesie množstvo zážitkov.

Dokonale prepracované detaily tejto fľaše s mliekom pre bábiku Mon Grand Poupon a prvotriedne materiály príjemné na dotyk spestria každú hru s bábikou, ktorá rozvíja detskú fantáziu, ale aj komunikačné schopnosti. Hra na profesie je v ranom detskom veku veľmi dôležitá, pretože deti okrem iného spoznávajú vlastné emócie a preberajú zodpovednosť za svoje činy. Vďaka obrovskému množstvu doplnkov Corolle môžu deti svoje bábiky kŕmiť, prebaľovať, uspávať či kúpať, a to vždy v spoločnosti tých najlepších a najkrajších hračiek. Presvedčte sa o tom sami vďaka tejto fľaši s mliekom, ktorá vydáva 3 realistické zvuky kŕmenia.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku s doplnkami na svete, ktorú nájdete jedine u nás.

Vlastnosti

  • fľaša s mliekom a so zvukom
  • pre bábiky s veľkosťou 36-42 cm
  • od 3 rokov
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery5*15*20 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť0,12 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included,battery: 2 x ag13/lr44 included
Farbatyrkysová
Suitable for a doll36 - 42 cm
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...