Kód: J03104 Kategória: Hry na záhradu
  Skladom
14,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Janod drevené Champion Diabolo je zaujímavá vzdelávacia hračka vhodná pre chlapcov od 5 rokov. Má veľkosť 10 cm, rúčky sú vyrobené z kvalitného dreva, prostredná časť má modrú farbu. Drevená hračka pre deti má veľký význam pre ich fyzický vývoj. Tým, že sa snažia prostrednú časť udržať na šnúrkach, rozvíjajú svoju jemnú motoriku a trénujú si taktiež trpezlivosť. Žonglovaním s diabolom môžu deti zabaviť nielen seba, ale aj svoje okolie na dlhý čas. Drevené diabolo pre deti je nadčasová hračka, ktorá bude moderná a pekná aj po rokoch, je vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu je drevená hračka Janod nadčasová, bude sa s ňou hrať niekoľko ďalších generácií. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Spoločnosť Janod produkuje kvalitné drevené hračky s francúzskym dizajnom, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevené diabolo s jemným povrchom
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodné pre deti od 5 rokov
  • veľkosť 10 cm
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • veľký vzdelávací význam
  • rozvíja detskú motoriku
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • krásny francúzsky dizajn
Pohlavieboy
Vek5years
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery10 cm
Diameter10 cm

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...