Kód: B56801 Kategória: Nočníky
15,60 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Odteraz nebude učenie na nočník trápením. Aby ste svoje dieťa jednoduchšie učili na nočník, pripravila značka BIG skvelý nočník v tvare autíčka s otočným volantom a zvukovým klaksónom. Nočník BIG v podobe červeného autíčka má ergonomicky tvarované sedátko a vysokú opierku chrbta, aby dieťatko stabilizovane sedelo, aj keď pobudne a nočníku dlhší čas. Rozptýlenie mu poskytne biely volant, ktorý sa dá otáčať do strán a po vykonaní potreby vás dieťa môže jednoducho zavolať zatrúbením na klaksóne. Nočník je dekorovaný nálepkami, aby pripomínal skutočné pretekárske autíčko.

Vďaka hlbokej mise sa z nočníka nič nedostane a rodičia majú uľahčenú prácu pri čistení. Misa nočníka sa dá vybrať so samotného stojanu, takže manipulácia s nočníkom BIG je oveľa jednoduchšia, ako keby ste mali balansovať s veľkým nemotorným nočníkom. Nakoľko si značka BIG dáva záležať na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú zdravotne neškodné a recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Aplikované výrobné technológie garantujú bezpečnosť výrobku voči deťom. Detský nočník BIG má všetky hrany oblé, čím sa minimalizuje riziko zranenia. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Červený nočník v tvare autíčka je testovaný nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Pohlaviebabies
Vek18months
PôvodGermany
Rozmery43*31*28 cm
SoundÁno
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť0,8 kg
Farbačervená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...