Kód: EDU17197 Kategória: Progresívne detské puzzle
11,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detské puzzle SuperPack Spiderman je úžasná sada hier vhodná pre deti od 3 rokov. Je inšpirovaná slávnou komiksovou postavičkou Spiderman, ktorú pozná určite každé dieťa. Je to skvelá sada plná zábavy pre celú rodinu alebo priateľov. Obsahuje štyri hry v jednom: 2 x puzzle, pexeso a domino. Obrázky puzzle majú 2x25 dielikov. Sada puzzle, pexesa a domina poskytuje kopec zábavy a vzrušenia v každej hre. Obrázky v hre sú veľmi kvalitné a plné farieb.

Detské puzzle sú skvelou logickou hrou na rozvíjanie pamäťových schopností, predstavivosti a zároveň je to zábavná forma ako stráviť nielen dlhé zimné večery. Navyše po poskladaní sa dajú puzzle zlepiť a zavesiť na stenu, či nástenku ako pekný obrázok alebo znova rozložiť a uložiť do krabičky. Pexeso je nadčasová hra, ktorá deti zabaví na dlhý čas. Hrou s pexesom a dominom si deti trénujú vizuálnu pamäť.

Educa je španielska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu logických hračiek, vzdelávacích hier či puzzle. SuperPack Spiderman je kvalitný európsky výrobok spĺňajúci všetky bezpečnostné a kvalitatívne kritériá. Hry sú vhodné pre všetky deti od 3 rokov. Puzzle, domino a pexeso s komiksovým motívom Spiderman je výborným tiopm na darček pre chlapcov aj dievčatká od 3 rokov.

Pohlavieboy
Vek3years
PôvodSpain
Rozmery balenia41*29*6 cm
PackageÁno

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...