Kód: B55839 Kategória: Stavebné stroje
18,59 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detský nakladač Sansibar od nemeckého výrobcu BIG je kvalitné stavebné autíčko pre chlapcov od 2 rokov. Auto pre deti má gumené kolieska, preto je veľmi odolné. Dizajn nakladacieho auta bol špeciálne navrhnutý tak, aby ho deti mohli ľahko chytiť, tlačiť ho, hrať sa s ním a prenášať ho. Hračkársky nákladiak je vyrobený z vysoko kvalitného plastu, ktorý je ideálny na hru v piesku. Kombinuje v sebe moderný dizajn známeho strediska Sansibar na ostrove Sylt so zábavnými možnosťami na detské hry. Má veľkosť 47 cm a autíčko je vynikajúce na všetky výlety alebo dovolenky. Kolieska na nakladači sa ľahko čistia a nezanechávajú stopy na podlahe. Detské nákladné autočiernu farbu s výraznými modrými detailmi.

Detský nákladiak Sansibar je chránený UV stabilizátormi, takže bude dlhé roky žiarivý a farby nevyblednú ani pri používaní vonku v pieskovisku. Výrobca BIG poskytuje na svoje výrobky nadštandardnú záruku až 3 roky. Dieťa sa dokáže hrou s pracovným autom zabaviť na dlhé hodiny. Pomocou nakladača s lyžicou v prednej časti môžu deti prenášať piesok, štrk alebo rôzne iné materiály. Jednoduchým naklonením lyžice sa prepravovaný materiál vysype. Oblé hrany autíčka chránia deti pred zraneniami. Výrobca BIG myslel aj na praktickú stránku hračky, ktorá sa dá veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. 

Nakladač Sansibar od výrobcu BIG je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Na detskú hračku je poskytnutá záruka 3 roky a plast obsahuje špeciálny UV filter, ktorý zabezpečí, že hračka je krásna a žiarivá ako v prvý deň po dlhý čas. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje najmenšie deti.

Pohlavieboy
Vek24months
PôvodGermany
Rozmery47*20*23 cm
Celková výška23 cm
Celková dĺžka47 cm
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť1,0 kg
Wheelsgumene
Farbačierna

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...