Kód: SM867025 Kategória: Hračky do piesku
22,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Vozík na ťahanie s vedro setom Gabby Beach Cart od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje skvelý darček pre všetky deti a najmä dievčatká od 18 mesiacov. Kvalitná súprava hračiek s rozprávkovým motívom očarí deti obrázkami animovanej hrdinky Gabby. Nádherná sada hračiek do piesku obsahuje vozík na ťahanie so sklápateľnou rúčkou, vedierko s lopatkou, sitkom, hrabličkami a ružovou formičkou v tvare srdiečka. Deti si vo vozíku môžu voziť vodu, piesok a takisto aj vedro set, s ktorým si na pláži či pieskovisku postavia pieskové hrady alebo pomáhajú svojim rodičom pri práci v záhradke.

Celkové rozmery vozíka sú 44*27*24 cm, príjemne zaoblená rukoväť je prispôsobená malým detským rúčkam. Francúzsky výrobca Smoby prináša deťom kvalitné hračky už celé desaťročia. Hračky Smoby majú pestré farby a preto podnecujú detskú fantáziu a predstavivosť, pomáhajú im rozvíjať jemnú motoriku a sebavedomie. Plast na hračkách Smoby je zamatový na dotyk, sú zárukou francúzskej kvality, bezpečnosti a originality.

Pohlaviegirl
Vek18months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery44*27*24 cm
Celková výška24 cm
Rozmery balenia44*27*24 cm

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...