Kód: SM220368 Kategória: Doplnky pre bábiky
  Skladom
47,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Vanička s tečúcou vodou v sprche Balneo je špičková hračka hračka, s ktorou sa zabavia všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Moderná vanička Baby Nurse v ružovo-pastelovom vyhotovení vyhotovení očarí deti na prvý pohľad a poslúži im pri starostlivosti o ich obľúbenú bábiku s maximálnou veľkosťou 42 cm. Vanička pre bábiku je vybavená elektronickým modulom, vďaka ktorému sa dá po napustení vaničky zo sprchovej hlavice púšťať voda ako pri skutočnom sprchovaní. Vďaka funkcii vodnej trysky môžu svojej bábike pripraviť v jacuzzi pravý bublinkový kúpeľ. Farebné LED osvetlenie zasa vodnú hladinu rozžiari pri každom kúpaní.

Vanička je vybavená praktickým držiakom na sprchovú hlavicu a odkladacím priestorom pre fľaštičku s mechanickým dávkovačom. Pri kúpeli je dôležitá teplota vody, ktorú môžu chlapci a dievčatá jednoducho odmerať termosenzitívnym teplomerom v tvare veľryby, ktorý reaguje na teplotu vody - farba teplomera sa mení v závislosti od teploty vody. Po každom kúpeli je dôležité bábiku osušiť, na čo deti využijú ružovo-bielu osušku s kapucňou. Vanička Je vyrobená z kvalitných a odolných plastov so zaoblenými hranami, zamatových na dotyk. Deti budú mať z každého kúpania bábiky realistický zážitok, hravým spôsobom sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti, taktiež si rozvíjajú fantáziu a predstavivosť. Bábika nie je súčasťou balenia.

Celkové rozmery vaničky sú 40*30*23 cm, elektronický modul funguje na 3 batérie typu AAA/LR03, ktoré nie sú súčasťou balenia. Francúzsky Smoby je popredný výrobca hračiek, ktoré sa vyznačujú osobitým vzhľadom a všestranne rozvíjajú vaše deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
Pôvoddesigned in france
Rozmery40*30*23 cm
Rozmery balenia25*17*41 cm
Batteryáno
Electricáno
Lightáno
Packageáno
Farbaružová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...