Kód: BE920403 Kategória: Vaničky a kýbliky
  Skladom
59,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Nútia vás malé priestory robiť kompromisy? Skladacia vanička Eazy Pop z dielne francúzskej značky Beaba splní všetky vaše požiadavky. Ultra kompaktná detská vanička v modrej farbe je praktická, ľahká, skladacia, no napriek tomu je priestranná a maximálne bezpečná. Kúpanie bábätka v tejto vaničke bude pohodlné nielen pre bábätko, ale aj pre rodičov. Vanička má protišmykové stabilné nohy a objem 29 litrov sa postará o to, že bábätko v nej môže pohodlne sedieť a hrať sa počas kúpania s hračkami. Vanička je vyrobená z materiálu, ktorý sa nešmýka a je mäkký na dotyk, takže dieťatko je v nej v absolútnom bezpečí. Vanička má aj odtok, cez ktorý sa voda po kúpaní rýchlo vypustí.

Skladacia vanička Eazy Pop Beaba váži iba 2,7 kg a vďaka možnosti zloženia je vhodná aj na cestovanie a do stiesnených priestorov. Nemáte v kúpeľni extra miesto navyše? Žiadny problém! Vanička Eazy Pop je kompaktná a po zložení dosahuje rozmery 85,5*49,5*12 cm, takže sa zmestí za kúpeľnovú skriňu, dvere alebo do sprchovacieho kúta. Vanička pre deti Eazy Pop je kompatibilná s lehátkom do vane Transatdo.

Obľúbená značka Beaba pochádza z Francúzska a už od roku 1989 uľahčuje život rodičom s malými deťmi. Výrobcovia a dizajnéri značky Beaba si potrpia na vysokokvalitné materiály, vďaka čomu produkty tejto značky spĺňajú kritériá najvyššej kvality. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj vám a vašim deťom.

Vlastnosti

  • skladacia vanička pre bábätká
  • objem 29 litrov
  • hmotnosť 2,7 kg
  • rozmery 85,5*49,5*22 cm
  • s odtokom
  • protišmykový povrch a stabilné nohy
  • vhodná na cestovanie a do malých priestorov
  • kvalitný francúzsky dizajn

Pohlaviebabies
Vek0months
Rozmery85,5*49,5*22 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť2,7 kg
Volume29 l
Farbamodrá
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...