Kód: SM220362 Kategória: Doplnky pre bábiky
42,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Vanička s tečúcou vodou elektronická Violette je najnovšia hračka z dielne francúzskych dizajnérov Smoby, ktorú ocenia všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Nadčasová vanička Baby Nurse v krásnych fialových a ružových odtieňoch poslúži deťom pri starostlivosti o ich obľúbenú bábiku, pričom sa môžu tešiť na skvelé funkcie. Vanička je vybavená elektronickým modulom, vďaka ktorému sa dá po napustení vaničky zo sprchovej hlavice púšťať voda ako pri skutočnom sprchovaní. Deti ocenia aj skvelú funkciu vodnej trysky, takže svojej bábike pripravia v jacuzzi pravý bublinkový kúpeľ. O veselú atmosféru sa postará aj farebné LED osvetlenie, ktoré vodnú hladinu rozžiari pri každom kúpaní.

Vanička je vybavená praktickým držiakom na sprchovú hlavicu a odkladacím priestorom pre fľaštičku s mechanickým dávkovačom. Pri kúpeli je dôležitá teplota vody, ktorá môžu chlapci a dievčatá jednoducho odmerať termosenzitívnym teplomerom v tvare veľryby, ktorý reaguje na teplotu vody - farba teplomera sa mení v závislosti od teploty vody. Po každom kúpeli je dôležité bábiku osušiť, na čo deti využijú osušku s praktickou kapucňou. Vanička Je vyrobená z kvalitných a odolných plastov so zaoblenými hranami, zamatových na dotyk. Deti budú mať z každého kúpania bábiky realistický zážitok, hravým spôsobom sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti, taktiež si rozvíjajú fantáziu a predstavivosť. Bábika nie je súčasťou balenia.

Celkové rozmery vaničky sú 40*30*23 cm, elektronický modul funguje na 3 batérie typu AAA/LR03, ktoré nie sú súčasťou balenia. Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s prepracovanými detailmi. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery40*30*23 cm
Celková výška23 cm
Rozmery balenia25*17*41 cm
Celková dĺžka40 cm
BatteryYes,yes
LightYes,yes
SoundYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť0,4 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 (not included),battery: 3 x aaa/lr03 (not included)
Farbafialová
Suitable for a dollup to 42 cm

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...