Kód: SM330319 Kategória: Hry na domácnosť
  Skladom
53,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Upratovací vozík s vysávačom pre deti Rowenta Trolley od francúzskeho výrobcu Smoby predstavujú fantastickú sadu hračiek na upratovanie pre deti od 3 rokov. Detský upratovací vozík v jemnom tyrkysovom vyhotovení s čiernymi detailmi zaujme chlapcov aj dievčatá. Vozík na upratovanie ponúka pre malých pomocníkov v domácnosti sadu 10 doplnkov: elektronický vysávač Rowenta, ktorý vydáva pri vysávaní reálne zvuk, výmenný nadstavec, metlu na zametanie, lopatku, metličku, mop, hubku, kýblik, čistiaci prostriedok a stierku na okná.

Vozík pre deti je vyrobený z odolného a kvalitného plastu, ktorý je príjemný na dotyk. Je pevný a stabilný. Celkové rozmery upratovacieho vozíka s vysávačom sú 32*34*80 cm. Upratovací vozík si dieťa vďaka 2 kolieskam ľahko premiestni kdekoľvek potrebuje, a tak má všetky potrebné nástroje na upratovanie vždy pri sebe. Vysávač farebne ladí s celým upratovacím setom. Má oblé tvary a funguje na 3 batérie LR44/AG13, ktoré sú súčasťou balenia. Špičková upratovacia sada s bohatou sadou doplnkov všestranne rozvíja schopnosti dieťaťa, ktoré sa približuje svetu dospelých a získava správne upratovacie návyky.

Francúzsky výrobca Smoby už dlhé roky prináša deťom moderné hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery32*34*80 cm
Celková výška80 cm
Rozmery balenia39*20*60 cm
BatteryYes,yes
ElectricYes,yes
SoundYes,yes
PackageYes,yes
Notebatteries: 3 x lr44/ag13 included
Farbačierna

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...