Kód: SM740337 Kategória: Trojkolky od 15 mesiacov
  Skladom
66,59 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská trojkolka Be Fun z dielne francúzskych dizajnérov Smoby je vynikajúci darček pre všetky deti od 15 mesiacov. Nádherné červeno-modré farebné vyhotovenie s emblémom animovaného Spidermana očarí najmä chlapcov.  Moderná trojkolka s celokovovým rámom poskytne deťom bezpečnú a príjemnú jazdu. Vďaka pevnej a odolnej konštrukcii vydrží vášmu dieťaťu po dlhé roky. Kvalitné široké kolieska sú zárukou bezpečnej jazdy po každom povrchu. Trojkolka dokáže rásť s dieťaťom a prispôsobovať sa jeho potrebám.

Počas jazdy sa dajú riadidlá trojkolky vytočiť maximálne v 30° uhle. Ergonomické sedadlo ponúkne deťom pohodlie aj pri dlhšej jazde. O bezpečnosť dieťaťa sa postará 3-bodový bezpečnostný pás. V zadnej časti sa nachádza vyklápacia korba, do ktorej si deti uložia obľúbené hračky. Trojkolka umožňuje nastaviť systém voľnobehu na prednom kolesa, čo ocenia rodičia, ktorí potrebujú mať kontrolu nad rýchlosťou jazdy. Teleskopická vodiaca tyč sa dá nastaviť v 3 rôznych variantoch, pričom jej maximálna výška je 95 cm. Dieťaťu od 2 rokov môžete vodiacu tyč odmontovať, takže pedáluje a riadi trojkolku nezávisle od rodiča. 

Jazda na detskej trojkolke je nielen veľmi zábavná a veselá, ale pomáha tiež deťom s posilňovaním svalstva na nohách a rukách. Malí jazdci budú mať rýchlejšie reflexy, naučia sa odhadovať vzdialenosti a prispôsobovať rýchlosť v závislosti od okolitých podmienok. Jemný vzhľad a dizajn trojkolky podnecuje v deťoch fantáziu a kreativitu. Rozmery trojkolky sú 68*52*52 cm a jej celková nosnosť až 30 kg. Pedále trojkolky sú protišmykové.

Smoby už dlhé roky prináša deťom prvotriedne hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Pohlavieboy and girl
Vek15months
PôvodFrance,france
Rozmery52*52*68 cm
PackageYes,yes
Lifting capacity30 kg
Farbačervená

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...