Kód: SM740335 Kategória: Trojkolky od 15 mesiacov
  Skladom
59,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Trojkolka Be Fun Tricycle Pink z dielne francúzskych dizajnérov Smoby predstavuje skvelý darček pre deti od 15 mesiacov. Ružovo-biele farebné vyhotovenie poteší najmä dievčatká, trojkolka pôsobí moderne a nadčasovo. Vďaka celokovovému rámu je veľmi bezpečná a odolná, pevná konštrukcia je zárukou, že vydrží dlhé roky. Kvalitné kolieska sa postarajú o hladkú a bezproblémovú jazdu, riadidlá trojkolky sa dajú otáčať v 30° uhle.

Vďaka nastaviteľnému a ergonomickému sedadlu sa deťom sedí pohodlne a neunavia sa ani pri dlhšej jazde. Pedále trojkolky sú protišmykové. V zadnej časti trojkolky sa nachádza výklopný box, kam si môžu odložiť svoje hračky. Dieťa je počas jazdy chránené 3-bodovým bezpečnostným pásom. Teleskopická vodiaca tyč sa dá nastaviť do výšky 95 cm. Vodiaca tyč sa dá neskôr, keď vaše dieťa jazdí samostatne, jednoducho odmontovať. Trojkolka umožňuje nastaviť systém voľnobehu na prednom kolese. 

Jazda na detskej trojkolke je nielen veľmi zábavná a veselá, ale pomáha tiež deťom s motorickým vývinom a posilňovaním svalstva na nohách a rukách. Malí jazdci budú mať rýchlejšie reflexy, naučia sa odhadovať vzdialenosti a prispôsobovať svoju rýchlosť. Deti využijú trojkolku až do 3 rokov alebo do času, kedy sú pripravené na svoj prvý bicykel. Nosnosť trojkolky je 30 kg.

Francúzsky Smoby prináša deťom tie najkvalitnejšie plastové hračky už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby predstavujú tú najlepšiu voľbu pre každé dieťa.

Pohlaviegirl
Vek15months
PôvodFrance,france
Rozmery68*52*52 cm
Rozmery balenia47*23*40 cm
Adjustable heightYes,yes
PackageYes,yes
Farbamodrá

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...