Kód: BE912909 Kategória: Dózy na skladovanie potravín
  Skladom
29,59 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

V lete, v zime, v prírode či v meste, so značkou Beaba a jej úžasnou novinkou už hlad detí nebude mať šancu. Termoska so širokým otvorom Beaba bude vás a vaše dieťatko sprevádzať na každom výlete mimo domu a v prípade hladu vám vždy podá pomocnú ruku. Praktická a dizajnová termoska z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele je ako stvorená na prvé príkrmy pre dojčatá, ale aj kompletnejšie jedlá pre staršie deti a rôzne snacky. Vďaka širokému otvoru termosky nebude kŕmenie problém a široké hrdlo oceníte aj počas dávkovania jedla a umývania.

Termoska má objem až 500 ml a udrží každé jedlo ako čerstvé. Zároveň uchová jeho teplotu po dobu niekoľkých hodín, takže aj po dlhšom výlete bude kašička pre dieťatko ako práve uvarená. O bezpečnosť a výlet bez nehody sa postará tesniace viečko, ktoré neprepustí žiadnu tekutinu ani arómu jedla. Termonádoba na jedlo Beaba v štýlovej eukalyptovej farbe neobsahuje žiadne BPA, BPF, BPS, PVC látky ani ftaláty, takže sa nemusíte báť o zdravie svojich najmenších. Termosku odporúčame umývať ručne horúcou vodou a saponátom.

Francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú kvalitné a zároveň jednoduché na použitie. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • termoska na jedlo
  • objem 500 ml
  • nehrdzavejúca oceľ
  • bez BPA a ftalátov
  • francúzsky dizajn
  • produkt vysokej kvality
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery12*12*12 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť0,34 kg
Volume500 ml
NoteStandard EN 14372 Free of BPA, BPF, BPS, PVC and phthalates,standard en 14372 free of bpa, bpf, bps, pvc and phthalates
Farbazelená
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...