Kód: BE940267 Kategória: Prebaľovacie tašky ku kočíkom
  Skladom
99,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Užívajte si rodičovstvo naplno vďaka Beaba a nestrácajte svoj štýl ani počas toho najkrajšieho obdobia. Prebaľovacia taška Beaba Vancouver Backpack Dark Grey v unisex šedej farbe je praktický priestranný batoh, do ktorého uložíte všetko, čo budete na prechádzke s dieťatkom potrebovať. Prebaľovacia taška/batoh je navrhnutá tak, aby rodičom uľahčila prechádzky a prebaľovanie mimo domu. Prebaľovacia taška v tvare batohu vám umožní naplno sa venovať dieťatku, keďže ruky budete mať voľné. Priestranná taška sa otvára naširoko, preto v nej rýchlo nájdete presne to, čo hľadáte. Uzatvára sa obľúbeným sťahovacím patentom so šnúrkami a karabínkou v tvare písmena B.

Aby bola taška maximálne praktická, je rozdelená na niekoľko priehradok a v zadnej časti chrbta nechýba ani vrecko na samotnú prebaľovaciu podložku, ktoré sa uzatvára zipsom. Moderní rodičia sa nepochybne potešia aj samostatnému priečinku na notebook. Súčasťou tašky je aj termoobal na jedlo, prebaľovacia podložka, vrecúško na kozmetiku a popruhy na kočík. Dostatok úložného priestoru na drobnosti poskytnú aj menšie vonkajšie priehradky. Taška ku kočíku má celkový objem 22 litrov a bez problémov sa do nej zmestia veci rodičov aj bábätka. Tašku môžete očistiť vlhkou handričkou.

Obľúbená francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • prebaľovacia taška - batoh
  • množstvo úložného priestoru
  • s termoobalom na jedlo
  • obsahuje prebaľovaciu podložku
  • s vrecúškom na kozmetiku
  • objem 22 litrov
  • moderný dizajn tašky
  • pranie na jemnom cykle
Pohlaviebabies,boy and girl
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery32*20*42 cm
Celková výška42 cm
Rozmery balenia32*20*42 cm
Hmotnosť1,14 kg
Volume22
Farbašedá
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...