Kód: SM310502 Kategória: Riadiky a doplnky do kuchynky
  Skladom
15,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Jedálenská tácka s obedovou súpravou z dielne francúzskych dizajnérov Smoby je vynikajúcim darčekom pre všetky deti od 3 rokov, ktoré sa rady hrajú na hostiteľov, pripravujú posedenia s kamarátmi a súrodencami. Obedová súprava je vyhotovená s motívom animovanej rozprávky Frozen II (Ľadové kráľovstvo 2), ktorú poznajú deti po celom svete. Krásny vzhľad okamžite zaujme každé dieťa a veľký obrázok s princeznami Annou a Elsou, spolu so snehuliakom Olafom, im vyčarí na tvári úsmev.

Detská servírovacia tácka s obedovou sadou je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je jemný, zamatový na dotyk. Celá 21-dielna obedová súprava s táckou obsahuje navyše tieto doplnky: 4 poháriky, 4 tanieriky, 4 vidličky, 4 nožíky a 4 malé lyžičky. Na tanierikoch sú veselé obrázky Disney hrdinov z Ľadového kráľovstva. Detská hračka pomáha rozvíjať predstavivosť a fantáziu, jemnú motoriku a deti si cibria komunikačné zručnosti pri hre na hostiteľov. Rozmery obedovej sady sú 35*31*5 cm. Jedálenská tácka je prispôsobená pre malé detské rúčky, ľahko sa s ňou manipuluje. S touto súpravou sa dá hrať samostatne, ako aj pri hre s detskými kuchynkami.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom tie najkvalitnejšie hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery35*31*5 cm
Rozmery balenia28*8*35 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť0,5 kg

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...