Kód: SM211023 Kategória: Hračky pre najmenších
  Skladom
16,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby nočný svetelný a hudobný domček na postieľku Night'n'Day Cotoons je krásna hračka pre kojencov. Je vyrobená o dolného a kvalitného plastu, príjemného na dotyk. Bábätka si užijú zábavu s hračkou vo dne i v noci. Cez deň dieťa otvára okienka kde sa skrýva žabka a v noci sleduje ako domček krásne svieti. Je určený pre najmenšie bábätká od 0 mesiacov. Domček pre deti je unikátna didaktická hračka pre najmenšie deti, ktorá hrá príjemné melódie. Detská hračka pre kojenca dieťatko upúta a zabaví na dlhšiu dobu. Je to unikátna hračka prevedená v jedinečnej farebnej kombinácii rôznych farieb, s výzorom detského domčeka so zvieratkami. Svietiaci domček na postieľku pre kojenca svieti a hrá príjemnú hudbu pre malé detičky, ktorá dotvára atmosféru.

Hudba je určená na upokojenie dieťatka a na jeho pomalé uspávanie. Je ideálny pri zaspávaní malého dieťatka - svetlo, ktoré svieti je tlmené, a tak dieťatko nie je v úplnej tme. Domček do postieľky pre kojenca je dizajnovo pekný, farebný, s rôznymi postavičkami a otváracími dvierkami a okienkami. Svietiaci domček pre deti je ozdobený veľkou palmou s pohyblivou opičkou na boku. Zapína a vypína sa tlačidlom, ktorý je na boku domčeka. Svietiaci domček funguje na AAA/LR03 batérie. Batérie nie sú súčasťou balenia. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne nezávadných materiálov. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk.

Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodFrance,france
Rozmery20*25*5 cm
Rozmery balenia21*26*6 cm
BatteryYes,yes
ElectricYes,yes
LightYes,yes
SoundYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť0,53 kg
Farbabiela

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...