Kód: TO280205 Kategória: Detské obliečky
  Skladom
25,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Dvojdielna súprava do postieľky Joy od výrobcu smarTrike je moderná sada doplnkov pre bábätko, ktorá je vhodná pre dievčatká už od narodenia. Deti, ktoré ešte len nedávno prišli na svet, sa určite potešia sýtym farbám a obrázkom hrošíka na jemných poťahoch. Súprava pre bábätká v ružovej farbe je tvorená dvomi obliečkami - jeden na paplónik a druhý na vankúš. Celá sada je vyrobená z jemného 100% bavlneného saténu, ktorý je hebký k pokožke najmenších detí. Ružový paplónik a vankúšik pre bábätko predstavujú dokonalé doplnky do každej detskej izby.

Poťah na paplón a vankúš do postieľky udrží vaše bábätko počas spánku v pohodlí a teple. Obliečky sú priedušné a ľahké, vyrobené s ohľadom na potreby najmenších detí. Obliečke paplóna dominuje svetlý hrošík s farebným vtáčikom na svetloružovom pozadí. Z druhej strany je poťah na paplónik výrazne ružový a skvele dopĺňa vankúš. Poťah vankúšika je svetloružový a hrošík zdobí roh vankúša, takže dieťatku pri spánku neprekáža, ale stráži jeho sny. Milý motív hrošíka na ružovom paplóne a vankúši si zamiluje každý rodič i jeho bábätko.

Výrobca smarTrike je špičkový producent detských trojkoliek a kolobežiek, ktoré sú známe a veľmi obľúbené na celom svete. Najnovším radom produktov smarTrike sú doplnky na starostlivosť pre bábätká a najmenšie deti toTs. ToTs poskytuje najmodernejšie štýlové kolekcie vysokokvalitných produktov, ktoré dokonale vystihujú vkus rodičov a ich drobcov. V doplnkoch toTs-smarTrike sa kombinuje vysoká kvalita a rozumné ceny, pričom štýl zostáva na vysokej úrovni. Je to inovatívna kategória, ktorá je praktickým a zároveň štýlovým riešením pre každodenné potreby najmenších detí a ich rodičov.

Vlastnosti

  • súprava 2 doplnkov na starostlivosť o bábätko
  • poťah na detský vankúš a paplón
  • ružová farba s obrázkom hrošíka
  • pre najmenšie bábätká
  • jemná k detskej pokožke
  • kvalitná súprava výrobkov s jedinečným dizajnom
  • pre pohodlie a ochranu bábätka počas spánku v postieľke
  • vhodná aj ako darček pre najmenšie deti
  • 100% bavlnený satén
Pohlaviebabies
Vek0months
Rozmery100*135 cm / 40*60 cm
PackageYes,yes
Farbaružová

toTs

Nakúpte u nás hračky toTs. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete prebaľovacie tašky, súpravy do postieľky, prestieradlá, látkové plienky, deky, osušky a zavinovačky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...