Kód: B57166 Kategória:
62,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Stavebnica Pepa Pig Train Fun PlayBIG Bloxx od nemeckého výrobcu BIG poteší všetky deti od 18 mesiacov, ktoré túžia po vlastnej železničnej dráhe. Originálna detská stavebnica je vyhotovená s motívom populárneho prasiatka Peppa Pig, takže si ihneď získa chlapcov a dievčatá. Moderná 55-dielna stavebnica poteší všetkých malých konštruktérov, ktorí si dokážu poskladať vláčikodráhu s modrým a žltým vozňom,  s 2 vozňami, železničnou stanicou, priecestím s rampami a signalizáciou. Súčasťou stavebnice sú aj 2 figúrky prasiatok - rušňovodič a cestujúci, ktoré deti poznajú z obľúbenej animovanej série Peppa Pig. Lokomotíva dokáže vydávať zvuky, funguje na 3 batérie typu AA/LR6 (nie sú súčasťou balenia).

Dieťa si stavia stavebnicu podľa svojich predstáv a zároveň vymýšľa dobrodružstvá pre veselé prasiatka. Najväčšou výhodou stavebnice PlayBIG Bloxx spočíva v tom, že je kompatibilná so stavebnicami LEGO. Vaše najmenšie deti si teda môžu skombinovať svoje kocky LEGO a BIG a postaviť ešte väčšie a lepšie stavby, domčeky a iné stavebné diela. Detské stavebnice sú nielen veľmi zábavnou a veselou hračkou, ale majú veľký vplyv na vývoj dieťaťa. Keď dieťatko plánuje, navrhuje, vymýšľa, stavia zábavné stavby, hrá sa s figúrkami a rozvíja pri tom svoju fantáziu, predstavivosť a logické myslenie. Ďalej sa prostredníctvom detskej skladačky rozvíjajú aj pohybové zručnosti a jemná motorika, deti spoznávajú farby a tvary, učia sa o nových veciach.

BIG je špičkový nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. Rodičia tejto značke dôverujú a chvália ju hlavne kvôli preukázanej bezpečnosti, najvyspelejšej technike pri výrobe a používaniu neškodných a recyklovateľných materiálov. Plastové dieliky stavebnice sa vyznačujú vysokou UV stabilitou, takže si zachovajú svoje krásne farby aj po dlhom čase.

Pohlavieboy and girl
Vek18months
PôvodGermany
Rozmery10*45*33 cm
ElectricÁno
SoundÁno
Hmotnosť1,1 kg
Notebatteries not included

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...