Kód: EDU16230 Kategória: Cudzojazyčné hry
  Skladom
20,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská spoločenská hra Conector Junior Peppa Pig je skvelá hra pre deti od 3 rokov, ktorá je inšpirovaná obľúbeným motívom veselého prasiatka Peppa Pig.  Súčasťou tejto hry je 40 kariet a 200 otázok, s ktorými sa deti naučia veľa nových vecí. Podstata hry Conector spočíva v rozvoji logického myslenia cez jednoduché spájanie obrázkov. Deti spájajú jednotlivé otázky s odpoveďami na hracej doske. Spoločenská hra Conector je zdrojom skvelej zábavy a hravého učenia sa pre deti, preto by nemala chýbať v rukách každého zvedavého a šikovného dieťaťa.

Inteligentné pero má LED svetlo, ktoré sa rozsvieti na zeleno, keď je odpoveď správna a na červeno, keď dieťa vyznačí nesprávnu odpoveď. Táto spoločenská hra stimuluje v najmenších deťoch túžbu učiť sa nové veci. Má moderný a nadčasový dizajn, ktorý očarí rovnako chlapčekov a dievčatká. Rozmery tejto kompaktnej spoločenskej hry sú 24*24*5 cm, teda deti si ju ľahko zbalia na výlet či dovolenku a môžu sa s ňou zahrať kdekoľvek. Obsahuje základné prvky na vzdelávanie: tvary, farby, čísla, logiku, spájanie.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Špecializuje sa najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti. Hračky Educa spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, preto sú pre hry vašich detí bezpečné. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych náučných hier a puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii. Hračky Educa zaručia skvelú zábavu pre celú rodinu

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...