Kód: EDU19392 Kategória: Spoločenské hry
  Skladom
16,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Spoločenská hra Slová 3,2,1... Go! Chalenge Food od španielskeho výrobcu Educa je vynikajúci darček pre chlapcov a dievčatá už od 6 rokov. Hra s obrázkami pozostáva z 24 obrázkov rôznych jedál a 150 obrázkov jednotlivých prísad. Deti majú za úlohu čo najrýchlejšie nájsť a správne zoradiť jednotlivé prísady, ktoré vidia na svojej kartičke. Hravým spôsobom si trénujú pozornosť, rýchle reflexy a pamäť. Vďaka pekným obrázkom sa naučia, z akých prísad pozostávajú rôzne jedlá, spoločenská hra ich zabaví na dlhé hodiny.

Hra je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov, takže sa tak skoro neopotrebuje a dlho vyzerá ako nová. Hra Challenge Food je ideálna hra do každej domácnosti, ktorá zblíži členov rodiny a všetkým prinesie radosť. Hra zabaví všetkých najmä vtedy, keď je vonku nepriaznivé počasie alebo večer namiesto pozerania televízie, ale aj na výlety na chate či pri vode. Pravidlá hry sú v anglickom, francúzskom, nemeckom a španielskom jazyku.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii rodinné spoločenské hry v cudzom jazyku.

Pohlavieboy and girl
Vek6years
PôvodSpain,spain
Rozmery balenia25*25*6 cm
PackageYes,yes
LanguageEnglish,english,french,spanish
Farbazelená

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...