Kód: EDU19221 Kategória: Puzzle 3D
  Skladom
14,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Didaktická skladačka Kiubis 3D The Little Farmer and the Apples predstavuje skvelý darček pre všetky deti od 2 rokov, ktoré sa s ňou zabavia na dlhé hodiny. Skladačka obsahuje 3 figúrky v krásnych farbách, ktoré sa dajú pri skladaní aj navzájom kombinovať. Súčasťou detskej stavebnice je aj 3D farmárska scéna s obrázkom jablone s jabĺčkami, slniečka, rastlín, zvieratiek a užitočného hmyzu. Chlapci a dievčatá si vďaka tejto skvelej skladačke budú môcť naplno rozvíjať svoju fantáziu a predstavivosť, vymýšľať si vlastné príbehy z farmárskeho prostredia a spoznávať svet prírody.

Didaktická skladačka Kiubis sa zameriava na zlepšovanie jemnej motoriky a koordinácie ruka-oko. Pri skladaní figúrok sa deti učia trpezlivosti, rozvíjajú si logické myslenie a priestorové videnie. Didaktická hračka im umožní ponoriť sa do hry na farmárov, každý deň vytvárajú nové krátke príbehy a interakcie medzi figúrkami. So skladačkou sa výborne zabavia aj so svojimi súrodencami a kamarátmi, pričom si zlepšujú jazykové a komunikačné schopnosti, rýchlejšie sa socializujú. 

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Špecializuje sa najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti. Hračky Educa spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, preto sú pre hry vašich detí bezpečné. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych náučných hier a puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii. Hračky Educa zaručia skvelú zábavu pre celú rodinu.

Pohlavieboy and girl
Vek24months
PôvodSpain,spain
Farbabéžová

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...