Kód: SM310500 Kategória: Kuchynské spotrebiče pre deti
  Skladom
7,59 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detský ručný mixér Mini Tefal je moderná hračka pre deti, ktorá sa hodí do každej detskej kuchynky. Mixér je prevedený v krásnej modrej farbe a obsahuje jeden pár metličiek na šľahanie sivej farby, ktoré sa dajú vyberať. Detský mixér je zhotovený z pevného a odolného plastu, je ľahký a praktický. Vďaka zaobleným hranám je taktiež veľmi bezpečný a je ergonomicky tvarovaný pre čo najlepšie uchopenie. Na vrchu má mixér biele a sivé tlačidlá a na boku mixéra je logo mini Tefal. Tieto a iné detaily vynikajúco podčiarkujú jeho realistický vzhľad

Rozmery detského mixéra mini Tefal sú 11*5*17 cm. Mixér pre deti poteší všetky deti, ktoré sa radi hrajú na kuchárov a stane sa neoddeliteľnou súčasťou každej detskej kuchynky. Hrou s hračkami ktoré pripomínajú reálne domáce spotrebiče sa dieťa učí ako sa používajú, rozvíja si motoriku a osvojuje si znalosti fungovania vecí. Smoby je francúzsky výrobca detských hračiek, ktorý je známy certifikátmi kvality. Produkty Smoby spĺňajú prísne európske normy a sú zárukou spoľahlivosti.

Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery11*5*17 cm
Rozmery balenia18*6*15 cm
MechanicYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť0,17 kg
Farbatyrkysová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...