Kód: SM310599 Kategória: Kuchynské spotrebiče pre deti
  Skladom
25,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Raňajkový set s toasterom Tefal Breakfast od francúzskeho výrobcu Smoby poteší všetky deti od 3 rokov, ktoré sa rady hrajú na šéfkuchárov. Chlapci a dievčatá si môžu na raňajky vyrobiť vlastnú kávu a hrianky s plastovými spotrebičmi, ktoré sú replikami naozajstných spotrebičov Tefal. Po vložení 2 hrianok do hriankovača vyskočia samé von po pár sekundách. Vaši najmenší sa naučia vyrobiť kávu v kávovare s vyberateľnou nádobkou na vodu a kávovým filtrom - nalejú vodu do nádobky, stlačia tlačidlo a sledujú, ako voda steká do kanvice. Súčasťou sady sú aj 2 šálky a 2 lyžičky s moderným dizajnom.

Raňajkový set v luxusnom čiernom vyhotovení podnecuje detskú fantáziu a tiež kreativitu, pretože deti si môžu vymýšľať rôzne príbehy a spôsoby raňajkovania a stolovania pre seba a svojich najbližších. Prostredníctvom hračkárskych domácich spotrebičov si deti rozvíjajú jemnú motoriku a logické myslenie. Vďaka hrám na povolanie kuchárov sa približujú k svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti za vlastné konanie, S realistickými doplnkami sa zahrajú aj viaceré deti, súrodenci a kamaráti, zlepšujú si komunikačné schopnosti a rýchlejšie rozvíjajú sociálne väzby.

Smoby je špičková francúzsky výrobca, ktorý už desaťročia prináša deťom prvotriedne hračky. Plast na hračkách je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery balenia17*13*15 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť0,4 kg
Farbačierna

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...