Kód: SM310507 Kategória: Kuchynské spotrebiče pre deti
  Skladom
25,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby kávovar a hriankovač Tefal prichádzajú v balení so šálkami, lyžičkami a hriankami, aby bola hra s kuchynskými pomôckami ešte realistickejšia. Raňajkový set je vhodný pre deti od 3 rokov. Deti si môžu na raňajky vyrobiť vlastnú kávu a hrianky s plastovými spotrebičmi, ktoré sú replikami naozajstných spotrebičov Tefal. Vložte do hriankovača 2 hrianky a po niekoľkých sekundách samé vyskočia vonku. Vyrobte si kávu v kávovare s vyberateľnou nádobkou na vodu a kávovým filtrom. Vložte vodu do nádobky, stlačte tlačidlo a sledujte ako voda steká do kanvice. Hračka pre malých kuchárov a výmyselníkov podnecuje detskú fantáziu a tiež kreativitu, pretože deti si môžu vymýšľať rôzne príbehy a spôsoby raňajkovania a stolovania pre seba a svojich najbližších. Detská súprava do kuchyne je vhodná pre deti od 3 rokov.

Prostredníctvom detských domácich spotrebičov Tefal sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Je to ideálny darček pre všetky deti, ktoré rady vymýšľajú a vytvárajú nové veci, pestré farby zabezpečia, že súprava bude aj skvelým doplnkom do izby dieťatka. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Okrem toho, že je to zábavný spôsob ako si krátiť čas, prispieva to aj k mentálnemu rozvoju detí. Naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Manipuláciou s predmetmi, ktoré každodenne používajú dospelí sa približujú k tomuto svetu, k svetu dospelých. Na to je skvelým prostriedkom plastová raňajková súprava na hranie Smoby

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery balenia39*10*27 cm
Hmotnosť0,78 kg

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...