Kód: EDU18902 Kategória: Detské puzzle do 100 dielov
  Skladom
14,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Puzzle pre najmenších s motívom Story Underwater sú výborným darčekom pre chlapcov a dievčatá od 3 rokov, ktoré si vďaka nim zlepšia svoje skladacie schopnosti. Puzzle s obrázkom podmorského sveta obsahujú 4 obrázky, na ktorých deti spoznávajú, čo všetko môžu nájsť pod hladinou mora. Obrázky sa zároveň dajú vzájomne prepojiť do panoramatických puzzle. Celkový počet dielikov puzzle je 26, deti sa pri skladaní zároveň učia rátať od 1 do 4 (každý centrálny obrázok na puzzle sa skladá z iného počtu dielikov). Detská hra s týmito puzzle vhodne rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí, učia sa rátať a pestujú si ňou zmysel pre detail a koncentráciu.

Veľkosť obrázku po poskladaní je 96*16 cm. Puzzle sú vyrobené z kvalitného kartónu a spĺňajú bezpečnostné štandardy - sú bezpečné pre deti. Tieto puzzle sú polepené peknými obrázkami v krásnych farbách. Jednotlivé dieliky puzzle sú väčších rozmerov a umožňujú ľahšiu manipuláciu. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Vek3years
PôvodSpain,spain
Rozmery96*16 cm
Rozmery balenia37*27*6 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť0,5 kg
Puzzle pieces26
Farbamodrá

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...