Kód: EDU17194 Kategória: Podložky a lepidlá na puzzle
  Skladom
20,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Podložka na ukladanie puzzle počas skladania je rolovacia podložka na puzzle od španielskeho výrobcu Educa. Podložka je zelenej farby a rozmer podložky na puzzle je 122*80 cm. Rolovacia podložka pod puzzle je vhodná pre vekovú kategóriu od 11 rokov. Môžete na ňu ukladať jednotlivé dieliky puzzle počas skladania. Jej povrch je špeciálne upravený tak, aby na ňom jednotlivé dieliky stabilne sedeli a nešmýkali sa ako po iných povrchoch ako parkety alebo doska stola.

Ak puzzle nedokončíte, môžete ju jednoducho zrolovať, odložiť, a pokračovať neskôr. Takto zrolované puzzle sa dajú vďaka podložke dokonca prenášať z miesta na miesto, bez toho aby sa obrázok poškodil. Podložka pod puzzle je vhodná na puzzle z 500 dielikov, 1000 a 1500 dielikov. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Pohlaviefamily
Vek11years
PôvodSpain,spain
Rozmery122*80 cm
Rozmery balenia33,5*29,4*9,6 cm
PackageYes,yes

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...